Červenec 31, 201411 r možzná to zní hloupě, ale mimo to, že je někde povinnou výbavou, myslíš že je HP k něčemu dobrý?
Červenec 31, 201411 r Díky bohu jsem nemusel na svm autě použít, ale 2 moji kamarádi už měli co dočinění s ohněm pod kapotou. (ani jeden neměl vůz Škoda) :-) Kdyby měli HP mohli likvidovat na počátku, ale takto se mohli jen dívat, než dojel HZS.
Červenec 31, 201411 r věř že nepomůžeš... ten Hp nestačí ani na uhašení volantu.... kolegovi z práce shořelo 17.7. po dopravní nehodě na Slovensku auto... vcelku nepatrná poločelní srážka, nikomu se nic nestalo, když vylezli všichni z auta (Opel Astra 2010) kouřilo se z motorového prostoru - tekl chladič, takže normální věc, najednou víc kouše a baf.... auta stojicí u nehody splašili dohromady 4 hasičáky, dokonce bus veliký šestikilový ... a nic platné, plasty a guma jsou svinstvo, z auta nezbylo téměř nic.... Upraveno Červenec 31, 201411 r od Hravec
Červenec 31, 201411 r Jak plasty hoří, vím.Každý den se kolem nich motám. No každopádně uvidím. Mezipodlahu jsem si objednal jen kvůli kočárku, aby byla co nejmenší přechodová hrana.
Červenec 31, 201411 r jinak vozím toto: a od našeho firemního požárního technika mám informaci že funkčnost je mnohdy lepší a to i díky lepší manipulaci než s 2 kg hasičákem ... např v Belgii, kde jsou Hp povinné, to uznávají jako náhradu....
Červenec 31, 201411 r Něco podobného mám doma v kuchyni. Pyrocool, znám. Upraveno Červenec 31, 201411 r od o3viki
Červenec 31, 201411 r jj do domácnosti ideální... také mám doma mimo 6 kg v domě a 6 kg v garáži (jak to chtěla kolaudace) také tento sprej....
Březen 26, 201510 r Kvůli tomu že tam nejde klasicky upevnit podlahová sít, mě napadlo přímo do té mezipodlahy jak se skládá na zadní část udělat dirky do rohů a připevnit tam přes stahovací pásku třeba 2 kroužky jak se používají na klíče - do každého rohu jeden, tím by vzniklo "očko" a ta stahovací páska by to měla v pohodě udržet, co myslíte? Akorát když udělám do toho "dřeva" nebo co to je ta mezipodlaha z koberce dirky aby se to nezačlo párat nebo podobně... Upraveno Březen 26, 201510 r od jindrous
Březen 26, 201510 r Něco podobného mě už taky napadlo, ale nechce se mi jakkoliv zasahovat do té "desky".
Březen 30, 201510 r Když už vrtat do té desky, tak potom něco podobého. Ale je to zatím pouze možná varianta z několika jiných, které řešením. Ale pokud bych instaloval 3 a 3 po každé straně, přidělat síť by pak byla pohoda. Ale nelíbí se mi výška toho oka. 8mm je celkem dost. Kdyby bylo 5 mm a chtěl jsem vrtat, pak bych o této variantě dost silně uvažoval.
Březen 30, 201510 r tak trošku upravit ve svěráku :-) - kde jsi ten obrázek našel? Díky tady jsem našel hodně možností co tam dát... co myslíš? http://www.autovia.cz/eshop/zajisteni/kotvici-oka/ mě se zamlouvá asi nejvíc toto http://www.autovia.cz/eshop/zajisteni/upinaci-oko-506mm.htm#!prettyPhoto Upraveno Březen 31, 201510 r od jindrous
Březen 31, 201510 r Oko v druhém odkazu je fajn. Plánuji to tak, abych nemusel vrtat a tu část s otvory pro vruty chci ohnout a vytvořit U profil, abych to mohl uchytit šrouby, které již jsou ze spodu desky a drží háček pro její polohování. Existují pro nákladáky i kožená poutka (tvar otvíráku na lahváče), ale asi by to nedrželo tvar. Jak jsem psal, mám více nápadů, tak laboruji.
Březen 31, 201510 r Až to vymyslíš jak nejlépe udělám si to dle tebe - mě už to moc nemyslí :-) Dej vědět...
Březen 31, 201510 r Ok. Ale nebude to jen tak hned. :-) Zatím jsem ve fázi možností. Navíc čekám na lepší počasí,abych mohl vyjmou celou mezipodlahu /pokud lze/ a prozkoumat spodek a uchycení. Chci využít ty šrouby ze spodu. Pokud by to šlo + ty podlahový oka mohlo by to vypadat skvěle a hlavně by to bylo plně použitelné.
Duben 1, 201510 r Tak jsem to trošku více prozkoumal, a ten háček by bylo dobrý asi vložit pod tu zarážku která slouží k rozdělení prostoru a má za úkol se zaseknout v té poloze která rozděluje prostor na přední a zadní část. Takže by se ta zarážka sundala, vložil by se ten ohnutý háček a až na to by se zpět vložila ta zarážka a zašroubovalo by se to zpět stávajícím šroubem - je to ale "hvězdička" není to klasický křížový šroubek. Viz, foto - jak to vidíš ty? P.S. jinak ta deska dvojité podlahy mi přijde jako kdyby to bylo z laminátu... Upraveno Duben 1, 201510 r od jindrous
Duben 1, 201510 r Jj, presne jak pises by se mi to libilo nejvice. Jen origo hacek musi byt dostatecne dlouhy pro ohnuti a musi byt jeho tloustka takova, aby vlezla mezi desku a bok oblozeni kufru.
Duben 1, 201510 r Ted ještě najít ten správný háček k zakoupení :-) Tento má ten pásek asi krátký... http://www.autovia.cz/eshop/zajisteni/upinaci-oko-506mm.htm#!prettyPhoto možná by se hodila stavebnice merkur :-) Upraveno Duben 1, 201510 r od jindrous
Duben 5, 201510 r Zkoušel jsem tu zarážku vyšroubovat, ale i po odstranění těch 2 šroubků tam drží jak židovská víra... Tak asi zbývá 2 vruty a na tvrdo tam 2 sklopné háčky vrutama přichytit.. o3viki - zloušel ses na to už podívat? Upraveno Duben 5, 201510 r od jindrous
Duben 5, 201510 r Zatím ne. Jelikož jsme se včera ženil, tak jsem na to nějak neměl vůbec čas. Snad se teď k tomu dostanu. :-)
Duben 12, 201510 r Jindrous: Díky za přání. Dnes jsem se chvíli rejpal v kufru a snažil se teorii převést do praxe. Původní plán má trhliny, neboť mám rozdílné vůle na bocích u dvojité podlahy. Plech ohnutý do L může být u úchytů nejblíže světlům o síle 2mm, zatímco ve střední části i ohledem na spuštění podlahy dolů pouze 1mm - což je málo a bude se nejspíše ohýbat. To stejné platí v části za opěradly. Pokud by se dali koupit náhradní černé plastové úchyty, které jsou u místěny na uchycení sítě na bocích, asi bych je zkusil přidělat k podllaze na krajích. Jediný problém může být, pokud skládá člověk podlahu na sebe. Pokud ji má buď dole nebo nahoře je to jedno.
Duben 12, 201510 r Ahoj, nebo tam natvrdo přichytit vrutama toto a nebude to vadit ničemu, jen hold se tam bohužel musí ručně přidělat.. http://www.autovia.cz/eshop/zajisteni/upinaci-oko-506mm.htm#!prettyPhoto Čemu dát přednos ty? Nebo se na to vybodneš? :-) P.S nevím zda vůbec a za kolik se dají sehnat případně jak přesně upevnit černé plastové úchyty.. ? Upraveno Duben 12, 201510 r od jindrous
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.