rusta Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 Dneska jsem si vsim, ze jeden vstrik netesni a syci z nej vzduch a delaji se trosecku bubliny. Co s tim? Na peugeotu jsem mnel podobny problem, ale tam to nesycelo, pouze se delali bublinky trochu, tak jsem jezdil normalne dal. Ale tady to je vylozene slyset... Chce to pouze pretesnit nebo je treba uplne vymenit vstrik? A kolik to muze cca stat? A jestli s tim muzu normalne jezdit dal nebo radsi ne? Diky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jantarvočuch Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 vyndej ho a pod vstřikem je taková mosazná podložka,tak jí vyměň a mělo by to být ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rusta Vloženo 30. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 tim myslis tuhle podlozku? http://www.cc-autodily.cz/krouzek-tes-vstrik-tr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Myslí, i když napsal mosazná, tak ano, myslí tu měděnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jantarvočuch Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 sorry,chtěl jsem napsat měděná jo,to je ona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rusta Vloženo 12. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 tak vstrik je opraveny a je to ok, dokonce i jede to o neco lip))) Asi to bude nacipovany, protoze to jede nejak moc na tech 66kW. Jeste jsem se chtel poradit ohledne spotreby. aby jsem nemusel zakladat nove tema, tak se zeptam tady :-) Problem je v tom ze pocitat ukazuje spotrebu 4,5-4,9 po praze pri klidove jizde, ale real je trochu jiny, rek bych tak 5,5 - 6litru a po dalnici pise tak 4,4 ale real je tak 5. Dneska dokonce kdyz jsem jel po Praze z Haje do dejvic po jizni spojce tak prumerna spotreba byla 3,2!!! potom z dejvic po dalnici do Pribrami spotreba 4,4 (rychlest 110km/h) S cim je to spojeno??? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 Blbým počítáním. Na jedné i druhé straně. PP nildy s reálem úplně nesedí. Budíky do 2000 se dají kalibrovat, myslím +-15%, ale novější už je. A porovnávat průměrnou dle PP s nějakou krátkodobou vypočítanou nebo dokonce okamžitou se už vůbec nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rusta Vloženo 14. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Co tim myslis do 200 se daji kalibrovat? Mam 2003-ku. dneska jsem jel dokonce za Pribrami do prahy za 3,7 100km/h, ale jestli je to pravda nidko nevi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Ne do 200, ale do 2000! Tj., že budíky v OI do MR 2000. Ty Tvoje už ne-e Spotřebu si jednoduše spočítej z několika tankování po sobě a máš to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rusta Vloženo 14. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 No casem to asi zjistim. Ale ja bych chtel aby to ukazovalo spravne, kdyz uz to dam skodovaci dali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.