Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ahoj všem, mám dost podobný problém zde již popisovaný (Superb 2 předFL 2011). Akorát s tím rozdílem, že telefon (samsung galaxy A6) jsem spároval před 2 lety když jsem auto přivezl (i tenkrát dělal teda drahoty, ale nakonec jsem starý profil předchozího majitele uložený v autě dokázal nějakým způsobem starším samsungem smazat a spárovat A6 právě díky radám zde na fóru) a fungoval bez problémů až do nedávna. Celý se to zaseklo v pozici "Galaxy A6 bude spojen" - i když telefon v autě vůbec nebyl a nešel spárovat ani žádný jiný, nechtělo to nový vůbec hledat. Ani ten původní starý, kterým jsem to tenkrát rozchodil, to nešlo. Tak jsem pročítal všechna možná vlákna a zkoušel.. Odpojit jednotku a nechat ji nějakou dobu bez proudu - nepomohlo. Vymazat paměť Columbuse a sním i uložené telefony (protože přes MD to nešlo "Galaxy A6 aktivní spojení" opět i když telefon nebyl v autě) - to pomohlo částečně. Jednotka se přestala spojovat s Galaxy A6 a konečně mě pustila do vyhledávání telefonů. A ty nyní všechny různé najde zobrazí na MD dlouhý pin, který zadám v telefonu (nyní zkouším na Samsung Galaxy A21s) a nic se nestane. Buď to celé zamrzne a musím vypnout zapalování. nebo se mi také zobrazilo "spojení se nezdařilo" Zajímavé na tom je, že funkce přehrávač se spáruje a funguje, tzn. když pustím muziku ta se přehrává, ale spojit "telefonování" nejde ať se snažím jak se snažím. Telefon je připojen pouze pro "zvuk" a pro "hovory" nejde - nelze připojit.

Koukal jsem na chybové kódy a jednotky jsou bez chyb.... root telefonu není možný.

Netušíte někdo co se mohlo stát a jak z toho ven? Už mi tak nějak došly nápady :( sorry za tolik textu, ale je to dost specifický problém... Budu rád za každý nápad :) 

Jednotka: 5N0 035 730 D

20210216_101821.jpg

20210217_185720.jpg

20210217_190901.jpg

Screenshot_20210217-184044_Settings.jpg

Upraveno od Mirek Lukš

• 3 roky později...

Ahoj,

dnes jsem měl stejný problém u svého vozidla Škoda Superb 2 liftback, 3.6, 2011.

Udělal jsem ráno chybu, když jsem se snažil znovu spárovat telefon, který jsem už propojený měl (Huawei P10), ale z důvodu hard resetu telefonu si tento Škoda bluetooth nepamatoval.

Bohužel jsem nedokončil párování při stojícím vozidlu a mylně jsem se domníval, že to dokončím odpoledne po práci. Stále se mi na Maxidotu zobrazovalo, že spárování telefonu nejde dokončit, protože tento úkon lze dokončit pouze při stojícím vozidlu a to i přes to, že vozidlo skutečně stálo.

Vrátit zpět šlo pouze dlouhým přidržením tlačítka na volantu "Zpět".

Po návratu domu jsem v rádiu Columbus zmáčkl tlačítko "Phone" a zvolil jedinou možnou nabídku "Tovární nastavení". Vrátil jsem se k tomuto problému až večer. S sebou jsem měl mobilní telefon Huawei P10 s vypnutým bluetoothem a ještě druhý telefon Motorola G54 5G se zapnutým bluetoothem.

Po zapnutí klíčku do první polohy a naběhnutí Maxidotu jsem vstoupil do menu "Telefon" a dál vyhledat zařízení. Motorolu to našlo velmi rychle a po zadání pinu proběhlo v pořádku i spárování.

Následně jsem zapnul bluetooth i na prvním telefonu Huawei P10 a v Maxidotu dal opět vyhledat zařízení. Tentokrát se mi zobrazil i tento mobilní telefon a jeho spárování proběhlo taktéž v pořádku.

Omlouvám se, pokud jsem nepřesně uvedl názvy menu, ale příspěvek píši již z pohodlí domova.

Snad toto někomu pomůže.

Hezký večer 

Ace

Upraveno od acesky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.