Mirek Lukš Vloženo 17. Únor 2021 Sdílet Vloženo 17. Únor 2021 (editace) Ahoj všem, mám dost podobný problém zde již popisovaný (Superb 2 předFL 2011). Akorát s tím rozdílem, že telefon (samsung galaxy A6) jsem spároval před 2 lety když jsem auto přivezl (i tenkrát dělal teda drahoty, ale nakonec jsem starý profil předchozího majitele uložený v autě dokázal nějakým způsobem starším samsungem smazat a spárovat A6 právě díky radám zde na fóru) a fungoval bez problémů až do nedávna. Celý se to zaseklo v pozici "Galaxy A6 bude spojen" - i když telefon v autě vůbec nebyl a nešel spárovat ani žádný jiný, nechtělo to nový vůbec hledat. Ani ten původní starý, kterým jsem to tenkrát rozchodil, to nešlo. Tak jsem pročítal všechna možná vlákna a zkoušel.. Odpojit jednotku a nechat ji nějakou dobu bez proudu - nepomohlo. Vymazat paměť Columbuse a sním i uložené telefony (protože přes MD to nešlo "Galaxy A6 aktivní spojení" opět i když telefon nebyl v autě) - to pomohlo částečně. Jednotka se přestala spojovat s Galaxy A6 a konečně mě pustila do vyhledávání telefonů. A ty nyní všechny různé najde zobrazí na MD dlouhý pin, který zadám v telefonu (nyní zkouším na Samsung Galaxy A21s) a nic se nestane. Buď to celé zamrzne a musím vypnout zapalování. nebo se mi také zobrazilo "spojení se nezdařilo" Zajímavé na tom je, že funkce přehrávač se spáruje a funguje, tzn. když pustím muziku ta se přehrává, ale spojit "telefonování" nejde ať se snažím jak se snažím. Telefon je připojen pouze pro "zvuk" a pro "hovory" nejde - nelze připojit. Koukal jsem na chybové kódy a jednotky jsou bez chyb.... root telefonu není možný. Netušíte někdo co se mohlo stát a jak z toho ven? Už mi tak nějak došly nápady :( sorry za tolik textu, ale je to dost specifický problém... Budu rád za každý nápad :) Jednotka: 5N0 035 730 D Editováno: 17. Únor 2021, autor: Mirek Lukš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acesky Vloženo 23. Dubna Sdílet Vloženo 23. Dubna (editace) Ahoj, dnes jsem měl stejný problém u svého vozidla Škoda Superb 2 liftback, 3.6, 2011. Udělal jsem ráno chybu, když jsem se snažil znovu spárovat telefon, který jsem už propojený měl (Huawei P10), ale z důvodu hard resetu telefonu si tento Škoda bluetooth nepamatoval. Bohužel jsem nedokončil párování při stojícím vozidlu a mylně jsem se domníval, že to dokončím odpoledne po práci. Stále se mi na Maxidotu zobrazovalo, že spárování telefonu nejde dokončit, protože tento úkon lze dokončit pouze při stojícím vozidlu a to i přes to, že vozidlo skutečně stálo. Vrátit zpět šlo pouze dlouhým přidržením tlačítka na volantu "Zpět". Po návratu domu jsem v rádiu Columbus zmáčkl tlačítko "Phone" a zvolil jedinou možnou nabídku "Tovární nastavení". Vrátil jsem se k tomuto problému až večer. S sebou jsem měl mobilní telefon Huawei P10 s vypnutým bluetoothem a ještě druhý telefon Motorola G54 5G se zapnutým bluetoothem. Po zapnutí klíčku do první polohy a naběhnutí Maxidotu jsem vstoupil do menu "Telefon" a dál vyhledat zařízení. Motorolu to našlo velmi rychle a po zadání pinu proběhlo v pořádku i spárování. Následně jsem zapnul bluetooth i na prvním telefonu Huawei P10 a v Maxidotu dal opět vyhledat zařízení. Tentokrát se mi zobrazil i tento mobilní telefon a jeho spárování proběhlo taktéž v pořádku. Omlouvám se, pokud jsem nepřesně uvedl názvy menu, ale příspěvek píši již z pohodlí domova. Snad toto někomu pomůže. Hezký večer Ace Editováno: 23. Dubna, autor: acesky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.