skydragon Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Caute chalani, obraciam sa na vas s otazkou, ci nevie niekto poradit s problemom, ze sa mi zacalo triast prave svetlo ked zastavim s autom, pekne to v odraze na niecom vidno ze sa trasie Skusali sme to aj pritahovat ale nic nevyzera byt uvolnene Auto: Superb I (2007), 2.0 TDI, 57tis km. a svetla klasicke superbove bixenony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Zdat, vnitřek světla je pohyblivý (naklápění), takže to máš možná jen vypadlé z kloubu, nebo je volná čočka. Vyndej celé světlo (prácička na pár minut) a prohlídni to, určitě to najdeš, nic složitého. Je ale možné, že máš třeba jen volnou výbojku, chce to pokoukat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onder Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Zdar. Porisil si to? Mne toto robi predne lave svetlo, ale jednoznacne je vypadnute z klbu. Vybral som zasunul spat, ale mam pocit ze na tom klbe je aj vodiaca tycka aby sa predislo takymto problemom vypadnutia. Svetlomet mozem zdvihnut, ale len do malej vysky, potom zase spadne parabola. Resp. ak sa mylim a tato tycka tam nie je, ako zabezpecit aby to uz nevipadavalo? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.lapard Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Ahoj jde vydělat světlo, bez toho aniž bych sundal přední nárazník? Při výměně výbojky mi to celý povolilo pod rukou a ted se mi nenaklápí pravý přední. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 ahoj světlo nesundáš bez demontáže nárazníku. drží je tam takový packy na čele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.