sm0lda Vloženo 29. Duben 2014 Sdílet Vloženo 29. Duben 2014 Ahoj chlapi potreboval bych se zbavit kurackeho paketu viz obrazek anahraditho prazdnou prihradkou. Nevite nekdo jak na to? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 30. Duben 2014 Sdílet Vloženo 30. Duben 2014 Vidím, že nikdo neodpovídá. Jak to vyndat je jasné, ale vůbec nevím, že by se dělala místo toho přihrádka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 30. Duben 2014 Sdílet Vloženo 30. Duben 2014 to asi pouze vytvoříš, pokud si něco vyrobíš sám a nebo z nějaké přihrádky co jde do jiného auta a nějak modifikovat, nikdy jsem neviděl, že by tam měl někdo něco jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sm0lda Vloženo 30. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2014 Tak to jste me moc nepotesili. Doslova zazdeny prostor... vam nekurakum to nevadi, ze to tam je a nic tam nejde odlozit? Myslel jsem neco takoveho, jak je v Octavii II. Tam to bylo paradne resene. Bohuzel mi ji ukradli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 30. Duben 2014 Sdílet Vloženo 30. Duben 2014 já jsem kuřák, takže mě se líbí jak je to vyřešený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 30. Duben 2014 Sdílet Vloženo 30. Duben 2014 zdar, psal jsi mi PM, jak pišou kolegove, nic jinýho nevymyslíš a i tak se mi zdí, že superb má odkládacích kapes hodně. Beztak je to akorát na bordel v autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 30. Duben 2014 Sdílet Vloženo 30. Duben 2014 já tam mám odložený klíče a zapalovač, kvůli navigaci...pokud to nemáš jako pojízdnou kancelář, tak Sup má podle mě odkládacích prostorů tak akorát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 30. Duben 2014 Sdílet Vloženo 30. Duben 2014 ja nefajčím tak tam mám žuvačky a zapalovač je tam podla mňa celkom šikovne skovaný. využie ho často aj nefajčiar ako ja , na nabíjanie navi, mobilu atď. čo by si si potreboval ešte odložiť? mne "simply clever" riešenia celkom postačujú a to som dosť náročny na priestor. Vyber to teda, pomeraj a daj si niekomu na mieru spraviť napr z plechu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 30. Duben 2014 Sdílet Vloženo 30. Duben 2014 Já mám popelník venku a v tom prostoru mám drobnosti. Však to je tedy přeci přihrádka tím pádem ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sm0lda Vloženo 6. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Dobra, dobra, to asi fakt nic nevymyslim. Ale stejne dekuju za tipy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.