Přejít na obsah

hmlove svetla oba nefunkcne

rissman

Doporučené příspěvky

ahojte, hladal som na fore ale bez uspechu. Mam nefunkcne obe hmlove svetla, rano som vymenil obe H8 ale nepomohlo.Hladal som v navode nejaku poistku pre hmlovky ale nic som nenasiel. Ked zapnem hmlovky predne nerosvieti sa symbol na palubovke az zadny sa rozsvieti. Ide o O 2 combi 2006 teda nie facelift. Vybava je comfort.

dakujem za rady co pozriet, moze byt zly ten prepinac v palubovke, ako to vymenit ? Treba to nejako vypacit-plast?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dakujem za odpoved, ten prepinac sme vymenili z kolegovej funkcny a hmlovky nezafungovali. Kedze som vymenil obe H8 aj prepinac vychadza mi to na kable a neviem, ci to je riadene cez nejaku riadiacu jednotku ? Ako som sa docital samostatna poistka na hmlovky nie je. Este som nasiel, ze by to mohla riadit BSG jednotka pod volantom a treba ju inicializovat nanovo, toto fakt netusim ako realizovat. Je mozne nejako zmerat, (kde ?), signali ake maju byt pri zapnuti prednych hmloviek, este pripominam ze zadna ide OK. dakujem

Odkaz ke komentáři

zadna svieti aj na palubovke, tak som myslel ze aj predna. Po vytiahnuti sa nerozsvieti ani kontrolka priamo na spinaci. Idem na STK, tak som kontroloval svetla, kedze 2 r som hmlovky nepouzil. 2r dozadu urcite boli funkcne, auto preslo STK a testovali ich.

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

ahojte, nakoniec bol problem s BSG jednotkou, ktora bola zle nakodovana. Z nejake dovodu sa uplne rozkodovala. porucha bola odstranena v aut.servise. Akurat som si vsimol, ze teraz mam denne svietenie, prepinac v polohe 0 a na palub.svieti iba symbol svetiel (svetla stret.svietia)+ nejaka funkcia typu comming home - otvor.auto cez dialkove a roznu sa svetla. R

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...