Peťa1191 Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Ahoj všem, mám problém a rád bych znal vaše názory. Mám Octavii II Fl 1.6TDi CR r.v.: 4/2010. Stav tachometru 50tis. Objevil se mi problém: občas, při jízdě mezi 1000-1600ot/min, nejčastěji při přeřazování z 1st na 2 st nebo 2 na 3, kdy klesnou otáčky pod 1500ot/min, jako by zdechl motor. Při vyšlápnutí spojky ale motor na volnoběh běží a pak normálně jede dál. Nebo stačí držet plyn, zaškube to a taky to jede dál. Nad 1500 ot/min bez potíží. Spotřeba normální. Při pročtení for mi to směřovalo na EGR ventil. Vyrazil jsem tedy do autorizáku na diagnostiku. Výsledek je dle mechaniků takový, že prý vstřik na 1 válci je nějaký špatný, prý asi přidřený. Otevírá a zavírá nějak blbě. Mám tedy 2 otázky 1: Mohl by výše popsané problémy způsobeny vstřikem? 2: Vyměnit pouze ten, který je údajně v háji nebo všechny 4? Předem děkuji všem za jakýkoliv názor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 rád by som si pozrel hodnoty tých vstrekovačov.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťa1191 Vloženo 10. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 Bohužel žádný výpis z diagnostiky nemám :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Květen 2014 Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 škoda stačí vymeniť len špatný.. 2: Vyměnit pouze ten, který je údajně v háji nebo všechny 4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 tak ako si dopadol po tej výmene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťa1191 Vloženo 17. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 Zdravím všechny, vstřik je vyměněný, diagnostika už nic nehlásí, tak uvidíme po najetí pár set kilometrů. Dám vědět, zda to je ok nebo ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 no budeme tu s napätím čakať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Pánové, je normální abych měl u 2,5 roku starého auta takto rezavé vstřiky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 (editace) áno je,bohužiaľ ... EDIT Pawouk: pokračování ZDE. no budeme tu s napätím čakať a čakáme doteraz Editováno: 20. Listopad 2014, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 (editace) Asi to je ok kdyz uz nepise.. Achjo Editováno: 25. Únor 2019, autor: lukino200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.