Ahdul Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Chcel som sa spytat ci ste niekto toto videli?? Popripade ze z akeho auta to je lebo je to celkom zaujimave len sa bojim ze to bude nejaka cinska hovadina Tu je link snad pojde http://auto.bazos.sk/inzerat/37619707/Golf-IV-passat-B5-Bora-Polo-Octavia-ovladace-klimy.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Tak ale nevypadá to nejhůř! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Tak určite to nepasuje na Fabiu I. A že je to China, tak to určite:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Ale pasuje, hned první fotka je z Fabie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 No ty si zrejme ešte nevidel interiér Fabie I. To čo vidíš na fotke je totiž stredový panel Octavia I.A tam sú ovládače väčšie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Pardon, teď jsem si to líp prohlidnul a máš samozřejmě pravdu... Na první pohled jsou si docela podobný... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Ale píše tam že to pasuje i do Fábie I. Alespoň v inzerátu to tak má. Já tam mám climatronic z FII a spokojenost :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterToretto Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 mňa by v prvom rade potešilo keby mi fungovalo poriadne ovladanie teploty .. lebo aj ked to mam na studenom v lete samovolne mi fuka teply vzduch .. nepomaha ani ked zapnem klimu. Da sa to riešiť samostatnou vymenou toho ovladača?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 Pokud ti fouká teplý vzduch i když máš nastaveno na studeno, je to věcí ovládací klapky, a ta je asi zaseknutá nebo nefunguje jak má. Je ovládaná elektricky (u auta sklimou) a občas se pokazí. Prověřit rozhýbat, popřípadě vyměnit. Nic víc v tom není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.