Mokros Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 Zdravíčko pánové... Mám menší dotaz a ten zní: Jakou mám použit barvu a odstín, nyní to mám v barvě červené a to se mi nelíbí, uvažuji o černé nebo zelené co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusl Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 bubny do ciernej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 17. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 Ok moc dík! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macek000 Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 do černé aby nedělaly ostudu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 Taky doporučuji černou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusa26 Vloženo 11. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2015 Zdravím ,mám dotaz.Chci si natřít bubny aj s řemeny a přemýšlím nad modrou barvou nebude to až moc křiklavé?Mám světlezelenou metalízu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.