Přejít na obsah

macek000

Uživatel
  • Počet příspěvků

    49
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení macek000

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. čau díky za informace. ještě se zeptám: ted se mi rozsvítila kontrolka nízký tlak oleje (je to ta žlutá olejnička) napojil jsem to na kabel a dal scenovat chyby a našlo mi to nízká hladina oleje. Tak jsem dolil olej a všechny chyby vymazal. otočím klíčkem a ono to svítí pořád. Nevíte jak to smažu?nebo co stím? díky. EDIT: tak jsem to zkusil i přes vag k comannder 1.4 a nic. tak už nevím přes co to můžu udělat.
  2. macek000

    Potah volantu

    Koukni tu ,je to krásná práce. http://e39maniac.rajce.idnes.cz/Individualni_obsivani_vencu_volantu/ Práce lepší jak origo Passatu. Nech si udělat jedličkový steh, kombinace hladké kůže s perforovanou, no prostě nádhera.
  3. aha tak ti moc děkuji za radu. a jaký kabel bych k tomu potřeboval abych si to mohl udělat doma? když tak sem dej odkaz díky.
  4. Ahoj lidi. Potřeboval bych poradit. Jak si můžu naťukat nové kilometr? Měl jsem auto ve škoda servisu na výměnu budíků a nevšiml jsem si při přebírání auta že tam mám špatné kilometry. Dnes jsem to dal na Vag, namačkal jsem devátý kanál a že změním kilometry a ono mi to napsalo error. Tak jsem vyčetl že mám kliknout na Login a dát kód 13861. a ono mi to napsalo: Login neplatný porucha v komunikaci. Přikládám i obrázeky. Kde je chyba? Děkuji za rady
  5. Rozpoj konektor pod sedačkou, na těch silnějších naměř 2.2 ohm.
  6. macek000

    vymena znaku

    se s tím mazlíš. vezmi špagát, znak podřízneš, zbytek lepící pasky odstraníš ředidlem a dřevěnou špachtlí.
  7. Originál tempomat je s kolíbkou, lépe se ovládá.
  8. Wojnar, koduji to přes VAG, celkem mám 3 klíče. Dva orig. + tento co mi nejde nakodovat. Dám kodování pro 3 klíče, dva se mi nakodují a třetí ne.
  9. Asi jsem koupil šmejd. Klíč s DO 1J0959753DA píší na něm HELLA 434 MHz nejde nakodovat. č. komfortní jednotky 1C0 959 799B nemůžu ho za živýho boha nakodovat. Měl by fungovat a nebo jsem koupil špatný typ.
  10. Je to tak, ale nebudu to tu popisovat dopodrobna a dávat tak návod na ukradení auta.
  11. Jestli je to lanko od kapoty tak potěš pánbůh. 6 hodin práce, přivohýbání připravku, ty nervy, těch kurev co padlo.. Už jsemto chtěl vzdát a kopotu vzít pajcrem a to jsem měl druhou O1 otevřenou a ohýbal jsem přípravek podle ní. Raději si zajed někam do servisu, nestojí to za ty nervy.
  12. Odpoj konektor pod sedačkou. jsou tam čtyři kontakty a tak změř odpor na dvoucj silnějších. viz obrázek
×
×
  • Vytvořit nový...