vipaleus Vloženo 19. Květen 2014 Vloženo 19. Květen 2014 Auto pro práci i rodinu. Ideální pro dvojčata. Předělán na LPG. Náklady 1,50Kč/km. Auto mám čtyři roky a zatím bez závad. Super kára. 2 Citovat
ASPIRE Vloženo 19. Květen 2014 Vloženo 19. Květen 2014 Ha dnes dalsi jsem rad . Moc pekny Roomik. Ta zadni sit mezi temi sedadly je super vzdy jsem to videl jen mezi prednimi sedadly, diky za tip Ta strecha je dost zajimava muzes ji nejak popsat jak to mas udelane ? Citovat
vipaleus Vloženo 19. Květen 2014 Autor Vloženo 19. Květen 2014 Ahoj ASPIRE, jestli myslíš ten černý pásek nad čelním sklem, tak to je silnější černá folie nalepená. Důvod je ten, že sotva jsem koupil auto hned se mě nad čelní okno trefovali kamínky od ostatních aut. Bez polepených boků to vypadalo ze předu moc úzký a vysoký, tak jsem je nechal polepit. No a stříbrná barva je z továrny. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.