Přejít na obsah

vipaleus

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení vipaleus

Nováček

Nováček (1/14)

3

Popularita

  1. Taky to bude s největší pravděpodobností Golf Sportsvan. Mě za tem můj pětiletý roomster (podle tebe krám) nabízeli ve Volkswagenu 170.000Kč, když vezmu Sportsvana. Cenově to je jiná liga, ale variabilita sedaček je horší jak u tebou zmiňovaného krámu. Kdyby dnes ještě dělali rooma tak si jdu hned pro něj. Bohužel.
  2. měl jsem originál příčníky od škoda na roomstra a v rychlosti nad 105km tacho pískaly a dost mě to vadilo. prodal jsem je a koupil toto:http://www.stresninosice.cz/produkt/stresni-nosice/klasicke-nosice/id2606-thule-9581-wingbar-edge-pro-stresni-podelniky Jsou super a nepískají.
  3. vipaleus

    Fabia III

    Chlapci mám ofuky i klimatizaci. Je to super věc zrovna dnes prší a je zima. Sedím v autě před obchodem a čekám na ženu. Mám stažený okna asi cca 2cm. Do auta neprší a nemlží se okna. Vedle sedí sedí chlap bez ofuků a je IN. Auto se mu začíná zevnitř pěkně potit.
  4. ahoj holky a kluci, dnes nahozeny nové letní pneu Barum Bravuris 3HM 195/55/ R15 H85. Objednáno přímo v servisu za 1536Kč. Cena levnější než na internetu. Barumka je fakt tichá. Je slyšet motor.
  5. ahoj, auto koupené 2/2010 1.4 16V, Roomster, nyní najeto 50 000, téměř každý den v provozu, v 6/2012 nainstalováno LPG. Na LPG najeto 8000km vše ok bez problému. Spotřeba na benzín průměr 6,8 na LPG o litr víc. Olej řeší jen na garančních prohlídkách. Spotřeba benzínu jen 1/3 nádrže na 8000km na LPG. Auto zatím bez závad. Jen tankuji LPG a jezdím.
  6. ahoj taky mě prasklo to otvírátko. Byl jsem si ho ve škodovce koupit cena 185Kč. Ale nevím jak to otvírátko tam namontovat. Zkoušel jsem to tam nějak vsunout a nešloto. Mám strach, aby nepraskl ten plastovej kloubek. Prosím poraď te jak to mám namontovat. Díky
  7. Zdar chlapi, mám Roomster modelový rok 2009 vyrobený 01/2010. Vábava style plus, dodělanej Maxidot a tempomat. Prosím vás chtěl bych dodělat od někoho z vás el.stahování zadních oken. Za kolik se to dá dodělat včetně materiálu? Dále jestli jde do R rok 2009 vyrobený 01/2010 radio Dance dodělat USB konektivita. Nabídněte za kolik by se to dalo pořídit. Jinak, když jsem to chtěl přes autorizovaný servis Škoda, tak na mě hleděli jak na nějakýho marťana. A jejich odpověď NEJDE. Děkuji za odpovědi.
  8. Mám dotaz na vás plynaře. Mám R 1,4 63kw roční nájezd cca15000km. 30%město, 50%okresky, 20%dálnice. Záruka na auto ještě 2roky. Potřeboval bych, tak nějak morálně podpořit, zdali jít nebo nejít do LPG. Jaké s tím máte zkušenosti? Tzn. jízdní projev, náklady na roční prohlídky LPG, úspornost atd...A popravdě vy co už to LPG máte, šly by jste do toho zase?Moc vám děkuji za odpovědi.
  9. Prosím Vás má někdo zkušenosti s mezipodlahou do rooma? Jak to vypadá, když se sklopí sedačky. Jestli to lícuje s hranou kufru? Jestli to někdo máte namontované napište pár postřehů. Když pošlete foto bude to super. Dík
  10. Kolik to stálo? A jak dlouho to přečalounění trvalo? Díky za odpověď.
  11. Dobrý den, prosím Vás má autoradio DANCE na displeji čas a datum? Třeba při poslechu rádia. Jestli ano, tak jak ho mám nastavit. Děkuji
  12. Roomster je dobré řešení a není drahý. Máme dvojčata a kočárek jen sklapnu a dám do kufru. Super je, že kufr je na výšku. S autem zaparkujeme všude. A hlavně bych vypíchl ta velká zadní okna. Děti se mohou dívat a NEBLINKAJÍ. Bratranec má thalii a dítě mu v autě zvrací stále zastavuje(zkrátka je to utrpení pro řidiče i dítě). Ta zadní okna maj fakt něco do sebe. Momentálně je to jediné auto na trhu. Alternativou byl Hyundai Matrix co se týká velikosti zadních oken, ale ten má malý kufr a už se nevyrábí. Takže pokud nemáš averzi na design Roomstra tak ideální auto. Děti budou jezdit rádi na výlety.
  13. ahoj djpetr, mám roomster a taky bez ukazatele teploty. Zvykám si na to. Prosím tě kolik stálo přendání budíků za maxi-dot? A kde ti to dělali. Díky za odpověď.
×
×
  • Vytvořit nový...