Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den,

máme Fabii 1,9 SDI rok výroby 2001 a občas se stane,že "cukne". Stalo se to cca před měsícem,pak se najezdilo cca 1000 km.

Teď bych řekl,že si cukne tak co 200 km. Jednou dokonce došlo k cukání,zastavil jsme na nejbližším možném místě a jak jsem dojížděl motor i při vymáčklé spojce chcípl. Pak jsme motor normálně nastarovat,zařadil jedničku a chcíp.Opět jsem motor nastartova,zařadil zpátečku a zas chcíp. Spojku jsem měl vymáčklou a ani se mi nezdálo,že by auto "poskočilo". Po chvilkovém přemýšlení koho otravovat kdo mě odtáhne (cca 10 min) jsme motor nastartoval a normálně odjel. Před tímhle problémem jsme měl napíchlé VAGo a bez problémů. A po tomhle incidentu chyba V152 tuším ( přerušení nebo šlus na škrtící klapce - občasná) .Škrtící klapka byla vyčištěna,vyměněn naftový filtr.....Když jsme si přečítal příspěvky a študoval funkci klapky,tak jsem pochopil že pokud dojde k závadě klapky,tak se otevře naplno. Nebo se platu a může být chyba v něm? Dá se případně nějak dát mimo provoz? Nechce se mi kupovat ,pač je docela drahá.Při simulaci klapky bylo šlyšet jak chodí,konektor byl čistý,suchý.....

Kdybych s autem jezdil já,tak bych to nějak zkousnul,ale jezdí s tím manželka a ta s "cukátkem" odmítá jezdit :-). . Nevíte v čem by mohla být chyba? Nepomohlo by odpojit RG ventil? 

Poslední cuky byli někdy při zařezené trojce a 50 km/hod nebo dvojce a 30 km/h. Poprvé si manželka stěžovala při 90 km/h a pětce....

Momentálně neukazuje ani rychlost,ujetou vzdálenost a blbne ukazatel množství nafty v nádrži. Vyčetl jsem,že by chyba mohla být v čidle ujeté vzdálenosti...Na to se o víkendu chystám,ale mezi touhle poruchou a tou popisovanou výše není souvislost,že??? 

Předem děkuji za jakékoliv nápady....O víkendu bych je zkusil praktikovat :-)

Pohodový den :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.