Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chci se Vás zeptat, mám měsíc nového Roomstera, najeto 1600km a při větším dešti, případně ráno po dešti, slyším při plném rejdu cvakání nebo lupání od přední nápravy, možná od kol.. Dělá to při rejdu doleva i doprava, když jedu dopředu i dozadu. V servisu jsem to měl, ale neprojevilo se jim to, protože za sucha to nikdy neudělá.

Nemáte někdo zkušenosti, co by to mohlo být? Homokinetický kloub? Po najetí tak málo km, to asi nebude. Navíc to dělá jen za mokra.

Díky za odpovědi. 

• 2 týdny později...

Caw to auto mam aj ja a presne po dazdi pri plnom ride to robi.. Neviem, pripada mi cela skodovka padla na halvu.. Ja mam najazdene  neco cez 4tis km.

Idem reklamovat tuto vec, potom idem reklaomovat podivne zvuky v hrebeni riadenia, ktore ma nesmierne rozculuju a auto som si dal sam na zdvihak, kde som to zistil. Obcas mi skacu otacky motora na neutraly. A este idem reklamovat nejaky podivny zvuk z motora ako keby z vyfuka.

Ako hovorim auto mam model 2014 kupeny presne pred rokom a mam iba 4500 km..Tak potesi.. 

Zdravim, mám podobný problém, Fábia 1,2tsi 11/2012 13.000km, cvakajúci zvuk pri otáčaní volantu od riadenia, pri plnom rejde tiež nejaký zvuk od kolies alebo riadenia, a zvuk od motora resp. vyfuku ako keby bol deravy výfuk.... dajte vediet ako ste dopadli v servise...

• Autor

No já zatím nijak nedopadl.. Musím to zkusit znovu a tvrději. 

asi s tým nič neurobíte....:(

....čo viem,tak tieto zvuky spôsobuje rebrovanie na vonkajších manžetách poloos (tie sa pri plnom zatočení o seba otierajú a vzniká ten daný zvuk)....a to hlavne pri vlhkom,alebo daždivom počasí..za sucha sa nič nedeje

• Autor

libero: Ale to by pak dělalo všem Roomsterům a asi i Fabiím, ne?

závada sa nemusí automaticky prejavovať u všetkých vozidiel....

....je to,ako u mnohých iných závadách...niekto o nej nevie počas celej doby používania vozidla a niekto má problémy už počas záruky

• 1 rok později...

Ahoj chlapci. Tak jak jste to vyresili? Mam NAPROSTO stejny problem u me OIII RS 2015 (najeto 4500km). Dela to jen za mokra.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.