Publikováno Květen 22, 201411 r Zdravím, chtěl bych poprosit o radu. Mám fabii 1,4mpi 44 kw jedna lambda sonda a v ní namontovaný reduktor brc tecno a celé je to řízeno ac stag 150. Pořidil jsem si kabel a nainstaloval program. Sice jsem to nějak nastavil, volnoběh ok , ale uplně nevím jak to nastavit dál tím druhým šroubem na reduktoru. Programem to automaticky sice nastavim, ale nevim jestli je to dobře pro motor. Díky za rady
Květen 23, 201411 r je to úplně jednoduché...načteš si benzín, potvrdíš, načteš si plyn ve volnoběhu, doladíš pomocí těch dvou šroubků, pak ve výkonu a je to....ňěkdy je to sranda na několik hodin....a teď ti poradím doopravdy....zajeď někam, kde na to mají program a pořádně to naladí....pokud nechceš za pár měsíců řešit např. podpálené ventily a podobné problémy vznikající špatně nastaveným plynem...
Květen 23, 201411 r Autor To jsem právě zkoušel někam zajet, tam kde mi to montovali, tam jsem musel několikrát jet, brát si kvůli tomu volno z práce něz to naladili tak to trvalo. Pak jsem našel firmu blíž a tam mi to napojili a jednotka přestala komunikovat, domu jsem odjel se šroubem na hadici jako u favorita a bylo mi řečeno, že odešla jednotka. Doma jsem zaplať panbůh měl kabel napojil si to sám a automaticky to opravilo software. Takže mi z toho vyplynulo, že se to musim naučit sám, aby ze mě zase někdo nedělal vola a moh si to kdykoli sám nastavit. Samozřejmě učený z nebe nespad, ale každý kdo to umí se to musel taky nějak naučit. Tak kdyby to bylo jen trochu možné tak napište prosím nějaký podrobnějsí návod, díky. Jinak pohybuji se okolo Mělník , Praha. Takže kdyby to bylo blíž, tak bych už zkusil zajet k Vám na seřízení a bylo by po problému.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.