Přejít na obsah

Zdend

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 997 zobrazení profilu

Oznámení Zdend

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím pánové, měl bych dotaz . Nemáte někdo vadné čerpadlo trw na Fabii 1 ? Potřeboval bych rotor čerpadla. Díky
  2. Takže spojkové ložisko se stále točí? U škody 120 byla páka odpružená nazpět i s ložiskem, aby se neopotřebovávalo, tady je to uděláno jinak kvůli samonastavování spojky?
  3. Díky za radu.Já to takhle udělám. Teď jen jak se mohlo stát, že se tam udělala takhle velká vůle? Může to být způsobeno spojkou? Jinak když na kliku zatlačím směrem ke spojce , tak se samovolně vrací zpět. Je to tak vpořádku nebo by měla zustat na mistě kam ji zatlačím? Ta síla není nijak velká, ale je tam.
  4. No já jsem myslel, že bych nevyndaval ani tu kliku, jen bych ji přidržel za oba konce ,kroužky vytahl ven a nastrčil nové, určitě by se tím ta vůle o dost zmenčila a zase by to chvíli vydrželo?
  5. Zdraví na fóru, chtěl bych poprosit o radu na mém motoru mpi má klikovka axialní vůli asi 0.6mm a už není moc daleko od toho, aby začala škrtát o něco vedle. Chtěl jsem se zeptat jestli je možné ty dva polokroužky vyměnit bez vyndání motoru z auta ? Ještě jsem to neměl rozebrané, myslím tedy sundaný ten litinový díl s domečky, tak abych věděl co s tím dál. díky
  6. Zdravím, jen jsem se chtěl zeptat jakým klíčem se ty rozvody povolují, jaký je ten šroub na vačce? díky
  7. To se opravdu nenajde nikdo , kdo o tom něco ví?
  8. Jen jsem zapoměl napsat, že se jedná o fabii 1,4 44kW r.v. 2000
  9. Zdravím odborníky. Potřeboval bych poradit pokud by někdo věděl ohledně regulace klepání. Auto nějak hůře táhlo, tak jsem ho napojil na diagnostiku. V paměti závad nebylo nic . Ale v bloku naměřených hodnot jsem přišel na to, že ve skupině 011 mám úhel zážehu v záporných hodnotách. Tedy mimo toleranci. A dále ve skipině 020 mám jen samé nuly. S tím asi souvisí, že ve skupině 028 je test vypnuto. Ale ve skupině 026 se normálně napětí pohybuje v mezích. Dále když jsem šel po snímači klepání, tak jsem nameřil nekonečný odpor. Ale mezi piny 2a3 na konektoru, který vede do řídící jednotky jsem naměřil zkrat- je to vpořádku? Snímač jsem znovu utahl momentem 20Nm,ale nepomohlo to a regulace klepání stále nejde. Nevěděl byste někdo co s tím mám dále dělat, co vyzkoušet?
  10. Zdend

    Asi lambda

    Dobrý den, na diagnostice se mi objevuje chyba příliš chudá směs, tak to vyresetuji a pak to docela dlouho vydrží, ale asi tak po 5tis. km se to objevi znovu, nema s tím někdo zkušenost. Auto je 1.6 75kw rok 2004.
  11. Dobrý den, průběžně se mi rozsvěcuje kontrolka motoru a na diagnostice to píše G28-snímač otáček kliky. Když ten snímač vyndám tak je celý od oleje, je to vpořádku nebo má být suchý?
×
×
  • Vytvořit nový...