Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Akoto budeme mat so vstupom my čo bývame vedľa? :) Môžeme tam mať supa iba tak?

Jasne Míšo můžeš ho tam mít :-) Pohodička :-)

My dorazíme okolo 19:00 ako poznám priatelku :kol-41:  máme to "na skok" niečo cez hodinku cesty :)

Tak panove ja resim znicenou pneu. Tak drzte palce, at to do patku nejak vyresim. Jinak nevim. Na dojezdovce prijet nemuzu :kol-44:

No tak s náma je to v ohrožení úplně :( Kuba vyzvedl Bedrunu v servise, vyzvedl mě a auto zajízdy chcíplo a už nenaskočilo.
Tímto i děkujeme Kubinosovi za odtah a veškerou pomoc. 

Bedruna teď stojí a čeká, co vymyslíme dále, ale pravděpodobně za dva dny nic nevyřešíme nikde.

Bája

Miso ty mas nejakej starej prispevek ne? Nemo ty koukej opravit gumu at nas muzez povozit :-D :-) doufam,ze na me zbyde misto. Tak Bajo to zkuste nejak vyresit a kdyz se to nepovede tak dorazte jinym autickem. :rolleyes:

Jiné autíčko bohužel nemáme :( A v sobotu odpo na sraz nikdo nejede... No hold jednou tam asi nedorazíme, ale ty další už si ujít nenecháme :)

Bája

Za chvíli vyrážím směr Horní Bečva tam mám zastávku a před 11 budu na Bystřičce tak pak písnu aktuální teplotu :-P

@Majkl sup 23 Problem je, ze ta guma neni jenom pichla, ale je z boku K.O. A mesic pred zacatkem zimy se moc dobre letni 18" skladem s dodanim do druheho dne neshani...

Cili moje nahradni reseni je, ze jsem objednal zimaky, ktere bych mel mit v patek doma a auto prezuji na zimni kola. A tak mi zbyde pekne cas vklidu vyresit tu letni. Jeste doufam, ze jsem si nejak nehnul rafek, protoze to bych se asi picnul...

I'am ready for the party.

post-57984-0-20962600-1411634728_thumb.j

Ještě chybí colicka, ale to se mi v makru karton brát nechtěl.

No když tak na to koukám. Tak taky toho moc brát nebudu :D. Opravdu stačí málo :)

Honzíku, tak už by jsi měl být na Bystřičce a vypadá to, že by se Vám počasí mohlo alespoň trochu vydařit. Hošani, užijte si to a vše pěkně zadokumentujte, aby jsme si mohli pěkně prohlédnout! :kol-35:  :gunners3:

Tím ze nevěru malou ani zenu,tak budu nit poloprazdny auto,což už ani neznám.

Tak už sme na obědě na v restauraci na Nové, s Airmanem a MrChodnym. V kempu je 12°C a polojasno. Jinak po cestě do kempu jak se projíždí tím kempem je pěkný blátíčko :)

Takže to mejt nemám jo?

Opět double sorry,tak aspoň dam něco dalšího,nakoupino finálně,z montáže jsem se vrátil a prejvapko je hotové už jen vyluxovat

Upraveno od Doktorone

182cb2940f3ba9941d16e464143b6cf4.jpg

nezabite ma, ale musim to z mojej strany zrusit. :kol-26:  :kol-26:  :kol-26:

Manzelka nemoze, syn tiez uz nemoze , dceru samozrejme nevezmem (vsak ze) a sam vojak v poli je na ....

Prajem krasnu zabavu .

Zas tak hrozný to Štěpáne neni, když to pomalu projedeš nic nehrozí :)

Laame, víš kolik tady takových samotných vojaků v poli je a bude?! Však tvoju rodinu tady nepotřebujem, tak zejtra Tě čekáme :)

Přesně,taky vzhledem k tomubze žena nemůže a malou mi nedá jedu sam jako voják.Koukej si vyžádat propustak.

Ja jedu (doufam...) take sam.

Moje ucast je nyni zcela v rukou DPD. Jestli zitra dorazi pneu, tak v sobotu rano vyrazim.

no tak když by ti to pneu nedorazily stav se u mě, rychle ti přehodíme moje a můžeš jet ;))

Ja taky jedu sám. Přítelkyně bohužel volno nedostala :/. Takže jak jsem byl sám na jaře budu i na podzim :/.

Takže to ,že pojedeš sám se asi vůbec nic neděje :).

To Airman: Díky moc!!!

Ještě se neváí, jak dorazíme, tak to radši zajisti.

Samozřejmě se budu revanžovat :kol-47:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.