Bajuszka Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Spise nez brikety tak vemte nejake polinka, ty vydrzi vice a brikety by se v tom velkem gril ztratily Jinak rodice Cuzikovi dorazi v patek asi nekdy dopoledne Tatka jede ted z Belgie smer Nemecko, pak Praha a pak snad smer Ostrava. No a takova bolest my stale Bedrunu doma nemame Zitra budu volat panu uzasnemu likvidatorovi, kde to vazne. Baja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 hele mam vzit ten pristresek 6x3m jako sem tam mel minule nebo uz ho nekdo bere??? jinak naky zidle apod. si mam vzit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Jop ten přístřešek vezmi Michale .. A židli taky vem jsou tam lavky ale tam se určitě všichni nevlezeme :-) Takže kdo dřiv sedne na lavku je jeho :-D Ja vezmu pár polínek dřeva...Doufám, že ostatní taky vezmou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 ok a bude jeste nekdo brat taky partystan???ja nevim jestli ho najdu.otec se stehuje tak je velkej bordel ve vecech. zidli snad sezenu. polinko nvm, uvidim podle mista v aute. sekyrku vemu. Jo a Hanzi ty slepicky na pastve? polezou i do naseho kempu? jestli jo tak masa na grill bude dost.. Bella se o vsechno postara... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 (editace) Kemp, kde budeme je oplocen a zavírá se. Večer se i zamyká. Takže myslím, že slepičky přežijou Bája Editováno: 22. Září 2014, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Klíče od brány budou u každých klíčí od chatky :-) Takže pohodička :-) Michale pokud bereš party stan tak ty samozřejmě dřevo brát nemusíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Tak sup, at uz je patek. V sobotu rano jsem tam. Tak ne, ze se vsichni v patek ozerete a ja vas budu tahat z postele! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 jestli bude taková zima jak je teď, tak nám nic jinýho nezbyde 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 dřevo a sekeru beru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 ja sice byvam v penzione, ale tak zohrejem sa s vami vnutorne tiez 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Milane svezeš mě ve své nové silné káře?Aspoň kousek? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 My dorazíme v pátek pozdě večer (po práci). Ošéfněte, ať je volná pro nás chatka. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 @vick Ale jiste, radi povozime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Ahojte, skusim presvedcit mojho dobreho kamosa Rena ci neprideme pozriet aspon v sobotu na chvilku kedze obaja sme dost pracovne vytazeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Ja bych chtel taky svezt prosiim. Bude to na dlouho co se zase svezu v tak peknem a silnem aute :-). Mel bych vanoce :-) A ekl bych,ze nas bude vic :-). Kdo nema jine moznosti :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Já bych si taky rád zamluvil svezení u Milana :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Přidávám se, SII 3,6 zrovna v černé barvě je můj kandidát na další auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 já tě milane ušetřim, měl jsem tu čest minulí víkend, jelikož bratránek ho má asi půl roku, akorát v kombajnu, takže mi bylo dovoleno i šoférovat, a co si budeme povídat, je to bomba a konečně jsem viděl na živo to automatický parkování a z toho jsem byl vyjukanej jak malej jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 (editace) Tak s náma to začíná být velice ohrožené, že se srazu nezúčastníme Likvidátor je pěkný i***t!!!!!!!! Bája Tak na pojišťovně uděláno bubu a jedeme si pro Bedrunu a v sobotu hurááá za Váma Editováno: 24. Září 2014, autor: Bajuszka 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Supr Bedruna! Milane, já jako benzínový šílenec si snad nenechám ujít možmost svezení se s 3.6 V6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 To abychom se začali skládat na benzín to tak vidím :-D :-D :-D :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Panove, abych si delal poradnik a rozdaval listecky Nejak se vejdeme a v kufru je taky dost mista 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Nezapomeňte na dřevííííííčko :-) Jak každý donese aspoň polovinu tohohdle tak to bude fajn :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 (editace) Tak ja dojdem so synom uz v piatok podvecer. Preto sa pytam ci je neaka dvojpostelova izba volna na chatke. Ak nie tak mam rezervacku vedla v arealy. Editováno: 24. Září 2014, autor: Laam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 (editace) Laame je volná celá jedna chatka :-) čili píšu ti ji a budeš tam sám se synem ! Nikdo víc :-) Jinak bylo by dobré přijet ještě za světla ať paní vám může ty klíče předat po zaplacení chatky. Supovi1 se pokusim ty klíče zařídit a chatku zaplatí hned v sobotu ráno pač ta paní tam chodí asi 3x denně :-) Editováno: 24. Září 2014, autor: Airman64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.