Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Akoto budeme mat so vstupom my čo bývame vedľa? :) Môžeme tam mať supa iba tak?

Jasne Míšo můžeš ho tam mít :-) Pohodička :-)

My dorazíme okolo 19:00 ako poznám priatelku :kol-41:  máme to "na skok" niečo cez hodinku cesty :)

Tak panove ja resim znicenou pneu. Tak drzte palce, at to do patku nejak vyresim. Jinak nevim. Na dojezdovce prijet nemuzu :kol-44:

No tak s náma je to v ohrožení úplně :( Kuba vyzvedl Bedrunu v servise, vyzvedl mě a auto zajízdy chcíplo a už nenaskočilo.
Tímto i děkujeme Kubinosovi za odtah a veškerou pomoc. 

Bedruna teď stojí a čeká, co vymyslíme dále, ale pravděpodobně za dva dny nic nevyřešíme nikde.

Bája

Miso ty mas nejakej starej prispevek ne? Nemo ty koukej opravit gumu at nas muzez povozit :-D :-) doufam,ze na me zbyde misto. Tak Bajo to zkuste nejak vyresit a kdyz se to nepovede tak dorazte jinym autickem. :rolleyes:

Jiné autíčko bohužel nemáme :( A v sobotu odpo na sraz nikdo nejede... No hold jednou tam asi nedorazíme, ale ty další už si ujít nenecháme :)

Bája

Za chvíli vyrážím směr Horní Bečva tam mám zastávku a před 11 budu na Bystřičce tak pak písnu aktuální teplotu :-P

@Majkl sup 23 Problem je, ze ta guma neni jenom pichla, ale je z boku K.O. A mesic pred zacatkem zimy se moc dobre letni 18" skladem s dodanim do druheho dne neshani...

Cili moje nahradni reseni je, ze jsem objednal zimaky, ktere bych mel mit v patek doma a auto prezuji na zimni kola. A tak mi zbyde pekne cas vklidu vyresit tu letni. Jeste doufam, ze jsem si nejak nehnul rafek, protoze to bych se asi picnul...

I'am ready for the party.

post-57984-0-20962600-1411634728_thumb.j

Ještě chybí colicka, ale to se mi v makru karton brát nechtěl.

No když tak na to koukám. Tak taky toho moc brát nebudu :D. Opravdu stačí málo :)

Honzíku, tak už by jsi měl být na Bystřičce a vypadá to, že by se Vám počasí mohlo alespoň trochu vydařit. Hošani, užijte si to a vše pěkně zadokumentujte, aby jsme si mohli pěkně prohlédnout! :kol-35:  :gunners3:

Tím ze nevěru malou ani zenu,tak budu nit poloprazdny auto,což už ani neznám.

Tak už sme na obědě na v restauraci na Nové, s Airmanem a MrChodnym. V kempu je 12°C a polojasno. Jinak po cestě do kempu jak se projíždí tím kempem je pěkný blátíčko :)

Takže to mejt nemám jo?

Opět double sorry,tak aspoň dam něco dalšího,nakoupino finálně,z montáže jsem se vrátil a prejvapko je hotové už jen vyluxovat

Upraveno od Doktorone

182cb2940f3ba9941d16e464143b6cf4.jpg

nezabite ma, ale musim to z mojej strany zrusit. :kol-26:  :kol-26:  :kol-26:

Manzelka nemoze, syn tiez uz nemoze , dceru samozrejme nevezmem (vsak ze) a sam vojak v poli je na ....

Prajem krasnu zabavu .

Zas tak hrozný to Štěpáne neni, když to pomalu projedeš nic nehrozí :)

Laame, víš kolik tady takových samotných vojaků v poli je a bude?! Však tvoju rodinu tady nepotřebujem, tak zejtra Tě čekáme :)

Přesně,taky vzhledem k tomubze žena nemůže a malou mi nedá jedu sam jako voják.Koukej si vyžádat propustak.

Ja jedu (doufam...) take sam.

Moje ucast je nyni zcela v rukou DPD. Jestli zitra dorazi pneu, tak v sobotu rano vyrazim.

no tak když by ti to pneu nedorazily stav se u mě, rychle ti přehodíme moje a můžeš jet ;))

Ja taky jedu sám. Přítelkyně bohužel volno nedostala :/. Takže jak jsem byl sám na jaře budu i na podzim :/.

Takže to ,že pojedeš sám se asi vůbec nic neděje :).

To Airman: Díky moc!!!

Ještě se neváí, jak dorazíme, tak to radši zajisti.

Samozřejmě se budu revanžovat :kol-47:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.