Září 24, 201410 r My dorazíme okolo 19:00 ako poznám priatelku máme to "na skok" niečo cez hodinku cesty
Září 24, 201410 r Tak panove ja resim znicenou pneu. Tak drzte palce, at to do patku nejak vyresim. Jinak nevim. Na dojezdovce prijet nemuzu
Září 24, 201410 r No tak s náma je to v ohrožení úplně Kuba vyzvedl Bedrunu v servise, vyzvedl mě a auto zajízdy chcíplo a už nenaskočilo.Tímto i děkujeme Kubinosovi za odtah a veškerou pomoc. Bedruna teď stojí a čeká, co vymyslíme dále, ale pravděpodobně za dva dny nic nevyřešíme nikde. Bája
Září 24, 201410 r Miso ty mas nejakej starej prispevek ne? Nemo ty koukej opravit gumu at nas muzez povozit :-D :-) doufam,ze na me zbyde misto. Tak Bajo to zkuste nejak vyresit a kdyz se to nepovede tak dorazte jinym autickem.
Září 24, 201410 r Jiné autíčko bohužel nemáme A v sobotu odpo na sraz nikdo nejede... No hold jednou tam asi nedorazíme, ale ty další už si ujít nenecháme Bája
Září 25, 201410 r Za chvíli vyrážím směr Horní Bečva tam mám zastávku a před 11 budu na Bystřičce tak pak písnu aktuální teplotu :-P
Září 25, 201410 r @Majkl sup 23 Problem je, ze ta guma neni jenom pichla, ale je z boku K.O. A mesic pred zacatkem zimy se moc dobre letni 18" skladem s dodanim do druheho dne neshani... Cili moje nahradni reseni je, ze jsem objednal zimaky, ktere bych mel mit v patek doma a auto prezuji na zimni kola. A tak mi zbyde pekne cas vklidu vyresit tu letni. Jeste doufam, ze jsem si nejak nehnul rafek, protoze to bych se asi picnul...
Září 25, 201410 r Honzíku, tak už by jsi měl být na Bystřičce a vypadá to, že by se Vám počasí mohlo alespoň trochu vydařit. Hošani, užijte si to a vše pěkně zadokumentujte, aby jsme si mohli pěkně prohlédnout!
Září 25, 201410 r Tak už sme na obědě na v restauraci na Nové, s Airmanem a MrChodnym. V kempu je 12°C a polojasno. Jinak po cestě do kempu jak se projíždí tím kempem je pěkný blátíčko
Září 25, 201410 r Opět double sorry,tak aspoň dam něco dalšího,nakoupino finálně,z montáže jsem se vrátil a prejvapko je hotové už jen vyluxovat Upraveno Září 25, 201410 r od Doktorone
Září 25, 201410 r nezabite ma, ale musim to z mojej strany zrusit. Manzelka nemoze, syn tiez uz nemoze , dceru samozrejme nevezmem (vsak ze) a sam vojak v poli je na .... Prajem krasnu zabavu .
Září 25, 201410 r Zas tak hrozný to Štěpáne neni, když to pomalu projedeš nic nehrozí Laame, víš kolik tady takových samotných vojaků v poli je a bude?! Však tvoju rodinu tady nepotřebujem, tak zejtra Tě čekáme
Září 25, 201410 r Přesně,taky vzhledem k tomubze žena nemůže a malou mi nedá jedu sam jako voják.Koukej si vyžádat propustak.
Září 25, 201410 r Ja jedu (doufam...) take sam. Moje ucast je nyni zcela v rukou DPD. Jestli zitra dorazi pneu, tak v sobotu rano vyrazim.
Září 25, 201410 r no tak když by ti to pneu nedorazily stav se u mě, rychle ti přehodíme moje a můžeš jet )
Září 25, 201410 r Ja taky jedu sám. Přítelkyně bohužel volno nedostala :/. Takže jak jsem byl sám na jaře budu i na podzim :/. Takže to ,že pojedeš sám se asi vůbec nic neděje .
Září 25, 201410 r To Airman: Díky moc!!! Ještě se neváí, jak dorazíme, tak to radši zajisti. Samozřejmě se budu revanžovat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.