Ghostbuster Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Akoto budeme mat so vstupom my čo bývame vedľa? Môžeme tam mať supa iba tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Jasne Míšo můžeš ho tam mít :-) Pohodička :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 My dorazíme okolo 19:00 ako poznám priatelku máme to "na skok" niečo cez hodinku cesty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Tak panove ja resim znicenou pneu. Tak drzte palce, at to do patku nejak vyresim. Jinak nevim. Na dojezdovce prijet nemuzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 No tak s náma je to v ohrožení úplně Kuba vyzvedl Bedrunu v servise, vyzvedl mě a auto zajízdy chcíplo a už nenaskočilo.Tímto i děkujeme Kubinosovi za odtah a veškerou pomoc. Bedruna teď stojí a čeká, co vymyslíme dále, ale pravděpodobně za dva dny nic nevyřešíme nikde. Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Miso ty mas nejakej starej prispevek ne? Nemo ty koukej opravit gumu at nas muzez povozit :-D :-) doufam,ze na me zbyde misto. Tak Bajo to zkuste nejak vyresit a kdyz se to nepovede tak dorazte jinym autickem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Jiné autíčko bohužel nemáme A v sobotu odpo na sraz nikdo nejede... No hold jednou tam asi nedorazíme, ale ty další už si ujít nenecháme Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Za chvíli vyrážím směr Horní Bečva tam mám zastávku a před 11 budu na Bystřičce tak pak písnu aktuální teplotu :-P 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 @Majkl sup 23 Problem je, ze ta guma neni jenom pichla, ale je z boku K.O. A mesic pred zacatkem zimy se moc dobre letni 18" skladem s dodanim do druheho dne neshani... Cili moje nahradni reseni je, ze jsem objednal zimaky, ktere bych mel mit v patek doma a auto prezuji na zimni kola. A tak mi zbyde pekne cas vklidu vyresit tu letni. Jeste doufam, ze jsem si nejak nehnul rafek, protoze to bych se asi picnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 I'am ready for the party. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Ještě chybí colicka, ale to se mi v makru karton brát nechtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 No když tak na to koukám. Tak taky toho moc brát nebudu . Opravdu stačí málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Honzíku, tak už by jsi měl být na Bystřičce a vypadá to, že by se Vám počasí mohlo alespoň trochu vydařit. Hošani, užijte si to a vše pěkně zadokumentujte, aby jsme si mohli pěkně prohlédnout! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Tím ze nevěru malou ani zenu,tak budu nit poloprazdny auto,což už ani neznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Tak už sme na obědě na v restauraci na Nové, s Airmanem a MrChodnym. V kempu je 12°C a polojasno. Jinak po cestě do kempu jak se projíždí tím kempem je pěkný blátíčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Takže to mejt nemám jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 (editace) Opět double sorry,tak aspoň dam něco dalšího,nakoupino finálně,z montáže jsem se vrátil a prejvapko je hotové už jen vyluxovat Editováno: 25. Září 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 nezabite ma, ale musim to z mojej strany zrusit. Manzelka nemoze, syn tiez uz nemoze , dceru samozrejme nevezmem (vsak ze) a sam vojak v poli je na .... Prajem krasnu zabavu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Zas tak hrozný to Štěpáne neni, když to pomalu projedeš nic nehrozí Laame, víš kolik tady takových samotných vojaků v poli je a bude?! Však tvoju rodinu tady nepotřebujem, tak zejtra Tě čekáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Přesně,taky vzhledem k tomubze žena nemůže a malou mi nedá jedu sam jako voják.Koukej si vyžádat propustak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Ja jedu (doufam...) take sam. Moje ucast je nyni zcela v rukou DPD. Jestli zitra dorazi pneu, tak v sobotu rano vyrazim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 no tak když by ti to pneu nedorazily stav se u mě, rychle ti přehodíme moje a můžeš jet ) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Ja taky jedu sám. Přítelkyně bohužel volno nedostala :/. Takže jak jsem byl sám na jaře budu i na podzim :/. Takže to ,že pojedeš sám se asi vůbec nic neděje . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 To Airman: Díky moc!!! Ještě se neváí, jak dorazíme, tak to radši zajisti. Samozřejmě se budu revanžovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.