Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte, zacal sa mi zly sen pred mesiacom a pol som kupil supa ktory je rok 2006 a plyn ma od roku 2013. Je tam splynovac tartarini alebo nieco take oznacenie NG-21. Na plyne ma odjazdene nejakych 30 000km ja som spravil uz 3000km do teraz mi to robilo raz za cas. Ale myslel som si ze to je tym ze som isiel uplne do prazdnej nadrze a ze som natankoval.

Problem je taky ze vcera som tankoval plnu (lukoil) iba flagu sa snazim davat. Ked som ju natankoval nechce sa mi ukazovatel zriadit ze mam plnu stale mi to tam lieta 1 bodka alebo 2 bodky mi svietia niekedy 3 a niekedy 4. No ale dnes mi to spravilo ze mi to hodilo zo zelenej do cervenej bodky na ukazovateli vid. Foto post-87454-1401168739,203_thumb.jpg

Bojim sa dost jazdit ked mi to tam vyhadzuje. Nemyslite si ze budem mat zasrany filter plynu? Alebo co to moze byt este chcem sa opytat lukasa z fora aby mi spravil diag. Plynu... ale ak by tu bol niekto komu nieco take spravilo prosim o pomoc.

Velmi pekne dakujem za rady.

• Autor

Takze ist za plynarom ?

• Autor

Opat sa problem opakuje dnes ked som sadol do vychladeneho aute tak som nastartoval a na ukazovateli svietili vsetky 4 diody cize ukazovalo plnu nadrz, pockal som kym auto vypne sitic a rozbehol som sa urobil som 5 metre a auto hodilo cervenu diody a zapinalo plyn dalej.... ziadny signalizacny ton ani nic.

podivej, chapu tvou naprostou paniku, ale merak LPG NEMA nic spolecneho s filtrem a podobnyma vecma... vzadu v nadrzi je takovy oddelavaci stred, ten vysroubujes a v nem je takova mala jednotka, nebo jak to rict, ktera bere signal z plovaku a posila ho do tech tvych ledek.. takze pokud mas v aute plyn a  auto normalne jede, tak nemusis mit obavy, ze vybuchne, nebo se neco rozbije, je to jen problem mezi plovakem a ledkovym ukazatelem.. navic merak je skutecne velmi orientacni a neda se na nej spolihat, daleko lepsi a efektivnejsi je po tankovani znulovat denni pocitadlo km a podle toho se ridit...takze, pokud chces, aby ti LEDky ukazovali, zajed nekam do servisu, ktery servisuje tartarini a pozadej je, aby ti to vymenili-bude to asi neco stat, rikal mi muj mechos, ze ty jednotky, co jsou v te nadrzi a prenasi signal mezi plovakem a ledkama jsou nepresne a patrne se jim nejak moc vyrobne nevyvedly.. no a kdyz uz budes u toho servisaka, nech si zkontrolovat zda nemas spatne gumicky nebo pistky ve strikovacich, poznas to snadno-pokud na volnobeh, po prepnuti na plyn necvakaji, je cas na opravu, protoze jsou zalepene nekvalitnim LPG, zejmana od firmy HUNGAS!!!!! Jinak-pokud jsem nejake informace napsal nepresne, nebo jinak, nez jsou oficialni nazvy, tak se omlouvam, mne o myslenku se jednalo.. jinak jestli nazyvas zlym snem spatne merici LEDky hladinu LPG tak nevim.. co budes delat az ti na aute nedejboze neco odejde..

Upraveno od JirkaBrno

• Autor

No uz mi odislo vela vela veci v inich autach ale toho LPG sa trosku bojim... tak pozriem si to ... dik za info 

tohoto bych se zrovna nebál .... mám v obou autech Tartarini, fábule bez LED indikace, room s indikací a stejně u obou jezdím na nulování denního počítadla jak psal Jirka, páč ta indikace má akorát psychologický efekt, uklidní mě tehdy, když svítí všechny diody zeleně  :kol-46:

• Autor

Ja si to taky nulujem ale mna trapi to cervene svetlo ze scieti

svítí rezerva, páč ten plovák blbě ukazuje, mně třeba nezasvítí skoro nikdy, páč to mám seřízené na opačnou stranu

Odzkoušej si jestli ti to auto jezdí na LPG a nevrací do benzínu, pokud je provoz na LPg v pořádku, je možné, že máš někde poškozenou kabeláž na snímání hladiny a nebo pravděpodobnější....máš pokažený snímač hladiny, ale i ten lze zdiagnostikovat.

• Autor

Auto na LPG jezdi aj pri cervenom svetle.

páč tam plyn evidentně máš, jen je snímání na h... a vyhodnocuje to, jakoby byl plovák u dna

není to nic jiného,než problém se snímáním stavu paliva....na jinou funkci to vliv nemá,kromě toho, že tě z toho bolí oči...diskusí se to neopraví, zajeď do servisu kde dělají Tartarini s prázdnou nádrží, nastaví spodní hranici plováku, pak plnou nádrž,bude to za půl hodiny....

Upraveno od karel.lpg

• Autor

Diky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.