matelkoxxl Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Zdravim. Chcem sa opytat, ci nevie niekto, kde sa daju zohnat ochranne priesvitne folie na prahy, pripadne karoseriu SII Combi. Za zadnymi dverami mam nejake nalepene, ale su pod nimi bublinky, takze by som ich rad vymenil. Skusal som hladat aj na ebay, ale neviem presne ako sa to vola, ale pod cim to hladat. Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Není to náhodou toto http://www.obautodily.cz/eshop/novinky-v-obchode/skoda-superb-ochranna-folie-zadniho-blatniku-leva-id:8483.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 28. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 nieco take, ale co som volal do servisu skoda, tak musi byt oznacenie 3T a nie 3U to je na starsi typ. a v skodovke stoji jedna 20 eur co je myslim az dost za taky kus folie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.