Siddy Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Zdravím všechny, potřeboval bych sundat lištu předního nárazníku a potom tam nahodit novou. Je s tím dřina nebo je to raz dva? O nasazení lišty jsem se dočetl že PRÝ je to jednoduché ale sundat ji ...?.. Popřípadě zda nemáte někdo na fotce supa s tou černou lištou. Díky http://www.tuning-in.cz/fotogaleries/s-s2-fbtrmoem7.jpg chrom : http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/chromovana-lista-mrizky-narazniku-vozu-superb-ii cerna : http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/Superb2/dily-karoserie/karosarske-dily/8073-ozdobna-lista-predni-naraznik-superb-ii.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 (editace) Tady máš Supa s černou lištou (podle ní poznáš nejnižší výbavu - Comfort) Editováno: 27. Květen 2014, autor: prassat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Siddy Vloženo 28. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Ok, diky. Teď ještě někoho kdo ví, jak tu lištičku bezproblémově sundat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*MAJKL* Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 ja vim jak ji sundat ja sem mel chromovou a ze sem davat ruzne doplnky do cerne tak sem dal i tu listu cernou ale jinak vim jak to bezpecne sundat aniz bys neco urval ale ja uz neresim jakou mam listu ja sem udelal s naraznikem toto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Siddy Vloženo 29. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 Hezky, no a ted by jsi se mohl teda podelit a popsat jak to jde dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*MAJKL* Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 (editace) hele je to jednoduche musis nejdrive sundat naraznik a ze zadu pomalu vycvakas ty zobacky a vysunes tu listu s tou mrizkou smerem dopredu a je to Pokudj si mel uz naraznik dole tak je to brnkacka potom Editováno: 30. Květen 2014, autor: *MAJKL* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 Ty Majkle, ten přední nárazník je předpokládám kříženec z Octavky RS + Superb. To si tedy ze dvou udělal jeden, jo?! Zajímavé to je, jen asi nesmíš teď moc bourat :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*MAJKL* Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 ano presne jak pises no tak ja si daval pozor i se starym a radsi i parkuju u obchodaku dal od auta aby do me nekdo nenacouval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 (editace) Ten naraznik vypadá moc dobře, akorát ta černá pod znakem, mě tam moc neladí... Ale pokud se to líbí tobě, samozřejmě proč ne Editováno: 31. Květen 2014, autor: seler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*MAJKL* Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 heled myslis ten usmev jo okolo masky? ono je to vsechno ve stejne barve skodovacke cerne ale tady to je asi vyfoceny pod spatnym uhlem tak to zesvetlilo tu barvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Siddy Vloženo 4. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Joo jo to je ono. Dnes jsem si ji byl vyzvednout ve skode a tenhle manual byl u toho, takze super ze to jde takhle lehce rychle. Bez sundani narazniku. Uz to tam je. Mimochodem v autosalonu v prodejne nahradni orig.dilu - 662,-kc a kdyz ten dil (listu) platite napriklad pri vymene v servisu tak stoji kolem 1100,-. + prace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*MAJKL* Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 no sice je tohle rychle a tuhle variantu sme delali a poradne se to nezacvakne ze spoda treba se ti zacvakla ale nam predek pak vylejzal vzdycky protoze nebyl poradne zacvaklej tak uvidis proto se sundavat naraznik aby se to ze zadu poradne dozacvaklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Siddy Vloženo 5. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Jo to mas pravdu. Moc presvedcive se mi to nedocvakavalo. Ale trosku jsem si pomohl a myslim ze dobry :-) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*MAJKL* Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 jojo uvidis me se to prave taky moc nedocvaklo a uprostred to vylejzalo obcas ven tak sem pak sundal naraznik a mrknul se ze zadu a zacvakl to poradne ale ted uz to neresim kdyz mam jinej naraznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 (editace) Podle mě, není vůbec potřeba nárazník sundávat. Hlavně pro to, že je to zbytečná drbačka... Já osobně to tam nacvakl, jak je to v návodu. Dva zobáčky nezacvakly dle představ, tak jsem stiskl dva kusy, rukou proti sobě (chrom lištu a spodek nárazníku). Jen s menším odporem to tam hned zacvaklo vše. Dokážu si představit, že pokud je zima a plasty tužší, jde to hůř. Možná snad, pokud tam někdo zapomene kus odtržené původní lišty, tak asi také.. Editováno: 6. Červen 2014, autor: seler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.