Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny, potřeboval bych sundat lištu předního nárazníku a potom tam nahodit novou. Je s tím dřina nebo je to raz dva? O nasazení lišty jsem se dočetl že PRÝ je to jednoduché ale sundat ji ...?..

Popřípadě zda nemáte někdo na fotce supa s tou černou lištou. Díky

http://www.tuning-in.cz/fotogaleries/s-s2-fbtrmoem7.jpg

chrom :

http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/chromovana-lista-mrizky-narazniku-vozu-superb-ii

cerna :

http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/Superb2/dily-karoserie/karosarske-dily/8073-ozdobna-lista-predni-naraznik-superb-ii.html

Tady máš Supa s černou lištou (podle ní poznáš nejnižší výbavu - Comfort)

post-24038-0-66770300-1401222501_thumb.j

Upraveno od prassat

• Autor

Ok, diky. Teď ještě někoho kdo ví,  jak tu lištičku bezproblémově sundat.

ja vim jak ji sundat ;) ja sem mel chromovou a ze sem davat ruzne doplnky do cerne tak sem dal i tu listu cernou ale jinak vim jak to bezpecne sundat aniz bys neco urval ;) ale ja uz neresim jakou mam listu ja sem udelal s naraznikem toto ;)

post-78275-0-52440200-1401393701_thumb.j

• Autor

Hezky, no a ted by jsi se mohl teda podelit a popsat jak to jde dolu.

hele je to jednoduche :) musis nejdrive sundat naraznik a ze zadu pomalu vycvakas ty zobacky a vysunes tu listu s tou mrizkou smerem dopredu a je to :D Pokudj si mel uz naraznik dole tak je to brnkacka potom :)

Upraveno od *MAJKL*

Ty Majkle, ten přední nárazník je předpokládám kříženec z Octavky RS + Superb. To si tedy ze dvou udělal jeden, jo?!

Zajímavé to je, jen asi nesmíš teď moc bourat :-D

ano presne jak pises ;) no tak ja si daval pozor i se starym a radsi i parkuju u obchodaku dal od auta aby do me nekdo nenacouval :D

Ten naraznik vypadá moc dobře, akorát ta černá pod znakem, mě tam moc neladí...  Ale pokud se to líbí tobě, samozřejmě proč ne ;)

Upraveno od seler

heled myslis ten usmev jo okolo masky? ono je to vsechno ve stejne barve skodovacke cerne ale tady to je asi vyfoceny pod spatnym uhlem tak to zesvetlilo tu barvu ;)

:kol-41:   :kol-47:

post-1187-0-22617000-1401901947_thumb.jp

post-1187-0-26051700-1401901956_thumb.jp

post-1187-0-60397400-1401901965_thumb.jp

post-1187-0-72324000-1401901976_thumb.jp

• Autor

Joo jo to je ono. Dnes jsem si ji byl vyzvednout ve skode a tenhle manual byl u toho, takze super ze to jde takhle lehce rychle. Bez sundani narazniku. Uz to tam je. Mimochodem  v autosalonu v prodejne nahradni orig.dilu  - 662,-kc a kdyz ten dil (listu) platite napriklad pri vymene v servisu tak stoji kolem 1100,-.  + prace.

no sice je tohle rychle a tuhle variantu sme delali a poradne se to nezacvakne ze spoda :) treba se ti zacvakla ale nam predek pak vylejzal vzdycky protoze nebyl poradne zacvaklej tak uvidis ;) proto se sundavat naraznik aby se to ze zadu poradne dozacvaklo ;)

• Autor

Jo to mas pravdu. Moc presvedcive se mi to nedocvakavalo. Ale trosku jsem si pomohl a myslim ze dobry :-) .

jojo uvidis :) me se to prave taky moc nedocvaklo a uprostred to vylejzalo obcas ven tak sem pak sundal naraznik a mrknul se ze zadu a zacvakl to poradne ale ted uz to neresim kdyz mam jinej naraznik :)

Podle mě, není vůbec potřeba nárazník sundávat. Hlavně pro to, že je to zbytečná drbačka... Já osobně to tam nacvakl, jak je to v návodu.

Dva zobáčky nezacvakly dle představ, tak jsem stiskl dva kusy, rukou proti sobě (chrom lištu a spodek nárazníku).

Jen s menším odporem to tam hned zacvaklo vše. Dokážu si představit, že pokud je zima a plasty tužší, jde to hůř. Možná snad, pokud tam někdo zapomene kus odtržené původní lišty, tak asi také..

Upraveno od seler

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.