Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte,

mam Octavku 1.4TSI z 20.9.2012 a planovanou servisku do 20.09.2014 nebo dle ukazatele. Najeto mam 8.200km

Dneska me auto piplo ze sezviska za 17.500km nebo 19dni.

Je to normalni, ze je to drive jak planovano nebo to znaci nejaky problem?

havrosh

Vloženo (editace)

Diky. 2 roky jo, ale to bude az za 4mesice.

Nechci daval LL, takze bych chtel prejit na 15tkm/rok interval. Moc soukr octavkou nenajezdim (jsem dostal sluzebni 2mesice po koupi soukrome), takze davat LL se me zda zbytecne a podle zjisteni, lepsi olej vymenit vycekrat, nez se spolehat na LL

havrosh

Editováno: , autor: havrosh
Vloženo

A to jezdíš nějaké kratší trasy, že tě to posílá vlastně celkem předčasně na servis? Jinak já jsem LL opustil a jedu na 15 tkm výměny (což najedu právě za rok).

Vloženo

A to jezdíš nějaké kratší trasy, že tě to posílá vlastně celkem předčasně na servis? Jinak já jsem LL opustil a jedu na 15 tkm výměny (což najedu právě za rok).

Jo, 3x tydne 4km do kancelare, tam necham auto v garazi a jedu sluzebnim. Takze asi to je ten duvod, proc me posila drive.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...