belico Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Nazdar chalani, mam O2, 1.6FSI, 12/2004, a mam problem, ked zapnem vyhrievanie vonkajsích spatných zrkadiel, hrejú oba velmi slabo. Porovnaval som vyhrievanie mojich s O2 2012, moje spataky su skoro vlazne, na novsiej octavke je citelne citit, ze hreju... Mám pocit, ze aj moje trosicku hreju, ale velmi slabo. Neviete poradit, kde to može viaznut? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Velmi pravdepodobne je chyba primo ve vyhrivanych sklech zrcatek. Idealne zrcatko rozdelat (sundat horni plast) a zmerit odpor. Nove zrcatko jsem meril zrovna minuly tyden, melo pod 10 ohmu, uz nevim presne. Cim vetsi odpor, tim mene to hreje. Nove vyhrivane sklo bez zatmavovani stoji cca 300,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belico Vloženo 18. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 No po dlhsiom case som sa dostal ku kupe noveho vyhrievaneho zrkadla, ale napriek vymene nového skla mi vyhrievanie stale nejde,,, kde mozem hladat este chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 18. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 (editace) Zkousel jsi merit napeti na tech dratech, ktere jsou zapojene k vyhrivani? To zkousis ted v tech vedrech? Aby to vyhrivalo, tak musi byt nastartovany motor (to asi vis) a dale musi byt teplota okolniho vzduchu do 20°C... Editováno: 18. Červenec 2014, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belico Vloženo 18. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 Skusal som aj merat napatie na tých kabloch,, skakalo to stale okolo 12v, a vyhrievanie skusam hlavne ráno,, ked je cca 12 stupnov,,,a ja mám zarosené sklá,,,, a nehreje mi to,,, tak rano ma to dost stve,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 18. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 Tak to nevim. Napajeni je ocividne v poradku a sklo s vyhrivanim nove... Jeste muzes zkusit zmerit odpor vyhrivani (staci primo na aute, ani nemusis odpojovat draty). Treba ti prodali nejaky zmetek. Jinak uz fakt nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belico Vloženo 20. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2014 A nieje v aute nejaké rele,,, pripadne poistka, ktorá ma na starosti vyhrievanie spatakov??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.