Ice-man Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Zdravím, nemáte někdo náhodou zbytečnej TV tuner a CD měnič do S2 Combi? Nebo nevíte, kde by se dal sehnat za rozum??Dle výroby jsem ho tam měl mít, ale dřívější majitel si ho z mě neznámých důvodů vyškubl... takže tam mám díru jak do pr... :-( Supa mám od 9/2013 a zatím bez šance to sehnat... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Tv-tuner: http://www.mihocar.cz/tv-tuner-skoda-superb-ii-lift-08-14-7l6919148a/d-93150/ (celkem se divím, že tam ještě je za tyhle peníze) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Co vsetko je potrebne k dorobeniu?okrem samotneho tunera?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.