vanna Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Ahoj, casto jsem tady nasel velmi uzitecne navody, tak jsem se rozhodl ze taky prispeju. Nikde jsem totiz nenasel problem co jsem mel. U Fabie I (posleni model) mi neslo zavirat vicko nadrze (ne uzaver ale vicko). Tato Fabie ma tahlo od sedadla ridice, kterym se ovlada zobacek ve vicku a tento zobacek zustal zaseknuty uvnitr (viz foto). V mem pripade stacilo rozebrat plastovy kryt v zadni prave strane kufru (3 srouby) a zjistil jsem ze bovden vyskocil z takoveho umelohmotneho "nahubku" (foto 2). Obe fota jsou uz po oprave, ktera zabere tak max. 30 minut. Mi to trvalo 2 hodiny, protoze jsem uplne zbytecne rozebiral vicko zvenku a pak hledal kde bovden vede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Kárný Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Stručně, jasně, výstižně :-) .. Taky mi nejde, tak doufám, že budu mít úplně stejnej problém a podaří se mi ho o víkendu vyřešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Tomáš Vloženo 5. leden 2021 Sdílet Vloženo 5. leden 2021 Díky tomuto návodu práce na 2 minuty. Díky 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.