Jehla23 Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Ahoj, jsem poměrně čerstvě po výměně ložisek, kotoučů, tyčky stabilizátoru a destiček, zhruba týden. Koukal jsem na kotouče jak vypadají a všiml jsem si, že destičky na kotouč nedosedají celou plochou, ale zhruba polovinou...ta užší část destiček je polovina jaksi ve vzduchu..před výměnou jsem si tohohle nevšiml a destičky seděli. Mám to na obou stranách... Je to normální? Nejdříve jsem si myslel, že je to schválně, že když šlápnu na pedál, destička se přitiskne, ale to nejspíš nedělá, protože auto nebrzdí tak jak bych představoval. Jinak takové téma jsem nenašel nebo spíše nevím jak ho najít. Děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 (editace) nejsou to desky s náběhem , jako např. brembo? , maj skosený konce( náběh), vypadaj jako na stránkách http://www.mjauto.cz/html/brembo-desticky.html Editováno: 6. Červen 2014, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 6. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Auto bylo s v servisu. Destičky ani nevím co je za značku, ale kotouče mám TRW a desky by měli být TRW také. Při předešlé výměně mě upozorňoval, že dává stejnou značku kotoučů a destiček. Mohou být zkosené i ty od TRW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 (editace) O jsem našel, tak neměly http://www.autotechna.cz/predni-skoda-fabia-6y2-14/48124-brzdove-desticky-sada-trw-gdb-1274-skoda-fabia-6y2-0899-0308-14-benzin-50kw-1397ccm-0899-0308.html Editováno: 7. Červen 2014, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 To si sedne,jen to trvá déle než 200 km,brzdi opatrně ať si neskroutíš kotouče,když jsem dělal brzdy u svoji fabie tak to začalo pořádně brzdit po skoro 500 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 7. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Taky jsem si říkal, že by to mohlo sednout, ale mezera u vnějšího okraje je asi 0,7 cm. To pak budou destičky sjeté křivě ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Bohužel fab. má vedení třmenů v gumovích pouzdrech a z toho vyplívá nepřesnost dosedání destiček na kotouč,vůči kotouči budou ty destičky po zajetí rovnoběžně.Neřeš to,kdyby se to do 1000 km nesrovnalo tak zajeď do servisu a nech výměnit ty pouzdra vedení třmenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 7. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Dobře, dám na tebe. Díky a snad se to srovná :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 8. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Dneska jsem na to mrknul a když jsem se podíval pořádně tak jsem si všiml, že ty destičky jsou na vnitřní straně kotouče tlustší než na vnější, takže zřejmě mají náběh. K čemu, že je to vůbec dobré? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Aby nepískaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 8. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Aha, tak to jo jinak počkám těch cca 1000 km až bude najeto a pak napíši jak to s nima dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osel Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Tak tak, aby nepískaly, mám vyzkoušeno lakované brembo + Textar desky chvíly to travá než si to sedne ale potom brzdí hodně dobře .po zimně je dobré rozhodit přední i zadní brzdy očistit od rzi a vedení třmenů lehce máznout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.