seler Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 (editace) Dneska jsem si přidělal starost. Tahal jsem napájecí kabely do kufru a na levé straně jsem dával zem, na kostřící bod pod levým světlem. Samozřejmě jsem chytře neodpojil baterku. Během ukostřování jsem hýbl s origo svazkem na kostře a hrkal zámek a dovírací panty na stranách. Po dokončení, kdy to párkrát hrklo jsem chtěl zavřít kufr a samozřejmě nešel. Dovírák na pravo byl zamčený na levo odemčený a kufr nešel zavřít. Prolezl jsem pojistky a nic jsem nenašel. Neví někdo co s tím? Funkční nejsou oba, ani otevřený na levo se nehne... Protože jsem potřeboval zavřít kufr, aby auto nestálo otevřené na parkovišti, zamčený pant jsem demontoval a kufr zabouchl. Ted samozrejme kufr není 100% dovřený a ani nejde otevřít... Poradí někdo??? Díky.. Editováno: 16. Červen 2014, autor: seler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Projet akční členy zda se Ti to s nimi podaří rozhýbat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 17. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 Zkusím dík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.