Září 5, 200619 r Sorry ze se sem se*u, muzete se mi nekdo ( Gil ) podivat, kolik stoji na loketni operce ta klapka, ktera drzi to horni viko. JE to v predni casti, oddeluje to viko od prihradky, ma to pruzinu a rado se to lame! Dekuji
Září 6, 200619 r Sorry ze se sem se*u, muzete se mi nekdo ( Gil ) podivat, kolik stoji na loketni operce ta klapka, ktera drzi to horni viko. JE to v predni casti, oddeluje to viko od prihradky, ma to pruzinu a rado se to lame! Dekuji Číslo toho dílu je 3B0868445 B41 (černá), stojí 170,-...
Září 6, 200619 r kdoz mate Etos nebo Etku, mrknete mi prosim co je toto5J0864273 dekuji ano je to uchyt a pro Roomstera, takze na prd nevedel by nekdo objednaci cislo konzole pro uchyceni operky na fabii (na loketku) a cislo pryzove lemovky?
Září 6, 200619 r Bobik: Jestli myslis ten kov, kterym se loketka ve fabii prichycuje, tak to jako nahradni dil nesezenes - samostatne se to neprodava
Září 6, 200619 r Bobik: Jestli myslis ten kov, kterym se loketka ve fabii prichycuje, tak to jako nahradni dil nesezenes - samostatne se to neprodava si delas srandu ne? to jsem v kelu........ uz jsem koupil ty plastovy krytky a sroubky na to .... leda vyrobit, to by nebyl problem, ale sehnat rozmery.... kua fix...
Září 6, 200619 r Bobiku, bobiku.... Loketka se na foru resila uz miliardakrat Zkus kontaktovat RomanaR15 nebo jak ma tu presdivku. Ten ty drzaky sehnat dokazal samostatne. S vyrobou nevim, ale zjistoval to P2M jestli by to neslo u nich ve firme a ani s jejich technikou by to neslo Takze nejaka domaci vyroba asi nepripada v uvahu....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.