Majra21 Vloženo 29. Červen 2014 Sdílet Vloženo 29. Červen 2014 Zdravím, mám SDI 50kw, najeto 204000 km. Včera jsem měl dole sání a všiml jsem si, že v jednom otvoru (nejblíže k EGR) je olej. Ostatní otvory byly suché. Pravidelně se mi ztrácí olej - cca 1-2 dcl na 1000 km. Nevíte čím by to mohlo být? Respektive mám to řešit, nebo se na to vy... ? Jiné potíže s motorem nejsou... stratuje na brnk, nečoudí a v rámci možností jde do tahu Díky všem za případné rady. Majra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 29. Červen 2014 Sdílet Vloženo 29. Červen 2014 Myslím že v pořádku To bude určitě odvětrání motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majra21 Vloženo 1. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Takže to řešit nemám? Asi ne... motor jde dobře, nekouří, spotřeba malá, takže to asi necham plavat. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Leda ještě tu hadici vyfotit jestli jde opravdu o odvětrání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Petschke Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Jsou to kroužky ale neřešil bych to do tý doby než začne kouřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.