pataspuschkin Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Zdravim, prosim o radu. Mam motor 1,9 TDI PD 96kw. Nedavno jsem si vsiml vibraci, klepani a duneni (docela rachot) od motoru. Nejvic je to znat pri zarazeni 6 stupne a rychlost malinko nad 50, otacky skoro na volnobeh. Nebo kdyz si pohraju pri jizde treba na 5 nebo 6 s plynem v otackach v rozmezi treba 1000 az 1500 aby auto ani netahlo ale ani nebrzdilo motorem tak to dela taky. Jinak v zaberu a nebo brzdeni motorem je vse v pohode. Nevite prosim cim by to mohlo byt? Nemuze to byt setrvak? Hledal jsem a nasel jsem jen tento prispevek: Moje auto už má po těch kilometrech načatej setrvačník a chová se obdobně, např. pokud pojedu 50 a dám za 6, tak to začne dělat šílenej kravál, dunět, klepat. Nicméně to už jede na volnoběžné otáčky - což je dost extrém, jezdit se takto nedá a pouze jsem to otestoval. Nicméně Passat 96kw se choval celkem korektně a když mu potom člověk s rozumem naložil, tak se bez přehnaných vibrací a dunění rozjel. A dalsi vec, ze kdyz podradim treba z 6 na 5 tak to pri pusteni spojky zahuci ale to je pry spojkovy lozisko. Jestli to s tim nemuze mit nejakou souvislost :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pataspuschkin Vloženo 9. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Prosim opravdu nikoho nenapada co by to mohlo byt? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.