Publikováno Červenec 3, 201411 r Ahoj, dávám na autí novej předek s rs nárarníkem a chtěl bych dát do spodních mřížek kulatá světla pro denní svícení. Podle obrázků na netu jsem zjistil, že někdo je má přímo v mřížkách a někdo v liště s kroužkem okolo. Prý tam jdou upravit ty lišty z Fábky 2 rs, ale nic konkrétního nemůžu najít. Tak bych potřeboval poradit jak to máte pořešený Vy a jaký světla použít. Díkas za každou radu.
Červenec 4, 201411 r Autor Jo jo, na Felínu dělali origo mřížku na mlhovku, tam to bylo v pohodě. Já budu muset kutit. Nápověda už přišla od Plasma, tak uvidím. Nevím jestli sedí úhel těch kroužků z eresa Fábky, abych nesvítil za roh a jaký světla použít.
Červenec 4, 201411 r Zdravím, já koupil čínský mlhovky (Felda, Fabia RS) na zkoušku za 150 korun kus. A mřížky na jedničkovou Fabii RS. Pak už stačilo jen řezat a svařovat. Na RS nárazníku to je ještě jednodušší.
Červenec 4, 201411 r Autor Ahoj, no Ondero minule jsem náhodou při hledání světel narazil na Tvé téma co jsi udělal s babetou, tak že od Tebe výraz jednodušší může být dost zavádějící. Klobouk dolů chlape. Dost jsem nechápal. Co tam máš za ty denní světla?
Červenec 4, 201411 r Díky moc No jde o tyhle světla http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-fabia-facelift/svetla-blikace-tuning/mlhovky-blikace/skoda-fabia-rs-predni-mlhovka-dovoz-leva-id:63.eshop
Červenec 4, 201411 r Pekná práca. Mám zvyšné hmlovky z felície a skúsim ich tam namontiť podľa tvojho vzoru. Novodur to istí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.