Publikováno Červenec 6, 201411 r mohl by prosím někdo napsat rozměry dekoračních lišt na bočních dveřích, a na víku kufru u Rapida StylePLUS? šířka obou lišt a mezera mezi nimi. díky
Říjen 3, 201410 r má někdo na rapidu liftback denim ty stříbrné nálepky na dveřích dole a na kufru? Nikde nemůžu sehnat foto :-( Díky!
Říjen 3, 201410 r Mňa by zaujímalo ako by vypadali strieborné na bielej - možno trochu nenápadne ale čierne si na bielu dáva každý...
Leden 2, 201510 r má někdo na rapidu liftback denim ty stříbrné nálepky na dveřích dole a na kufru? Nikde nemůžu sehnat foto :-( Díky! Ahoj, už jsi sehnal foto lišt na denima? Taky o nich přemýšlím, ale nevím jak by to vypadala. Vůbec bych chtěl nějak změnit vzhled sedana denim, přijde mi dost ... neenergický:-). Když vidím ty krátké rapidy s polepy, to je úplně jiná liga:-)
Leden 2, 201510 r Ty dekorativní fólie myslím by denimovi slušely, přiložené foto pouze stříbrných z Katalogu příslušenství.
Leden 2, 201510 r Díky moc za rychlou odpověď, a nemáš tam foto i na zadní část vozu? Moc dík Upraveno Leden 2, 201510 r od Pawouk Necituj předcházející příspěvek.
Leden 2, 201510 r No nějak se mi ta stříbrná na DENIM nezamlouvá ... Nebyla by lepší černá a nechat si ji udělat někde v reklamce (cena)?
Leden 2, 201510 r No nějak se mi ta stříbrná na DENIM nezamlouvá ... Nebyla by lepší černá a nechat si ji udělat někde v reklamce (cena)? Ahoj, tady ji prodávají přímo ve škodě: http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/dekorativni-folie-cerna-leskla-pro-rapid-5ja064317dx Akorát bych potřeboval vidět, jak to na tom bude vypadat. Abych ten vzhled spíš nezhoršil tuzingem :-)
Leden 2, 201510 r Foto je, ale není to moc vidět viz příloha. Dík za fotku, fakt tam není nic vidět, ale ochota se cenní :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.