Laam Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 a ja , ze mlaceni krompacem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Já jen tady přidám něco z života ....... Můj děda kouřil od snad patnácti let pracoval na šachtě tak se žvýkal tabák .... dnes mu je 72 let a asi už třetí rok nekouři a proč? Protože kouřil 57 let v kuse ke konci jeho kuřácké kariéry cca 80 cigár denně pak ho stislo nemohl dýchat že byl červený jak paprika tak špitál :-) Ve špitále mu řekli Pane X-.-.-.-.-..... když budete kouřit dále do 14 dní zemřete vaše plíce fungují na asi cca 20% možna ani to ne.... Děda přestal kouřit po 57 letech ze dne na den..... Tím chci říct, že kdo tvrdí, že se kouřit nedá přestat tak lže a je to blbost ..... a na závěr pokud mohu poradit nějakým dámám co kouří tak klidně kuřta i 5x denně ale jen zdravě :-D :-D :-D :-D :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 no a aby to snad nevypadalo, že to je úplně out z tématu tak doplním : chcete-li hulit v autě, otevřete si střešní okno 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 18. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 a ja , ze mlaceni krompacem Willo, když to nejde po dobrém, tak krumpáč je dobrý nástroj a na blbost zcela evidentně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2014 já jsem se k závislosti na tabáku nikdy neprokouřil. Vždycky jsem začal a když už to vypadalo "nadějně", přestalo mi to ze dne na den chutnat. S chlastem je to malinko horší, ale už jsem si taky jednou řekl, že mi to vlastně nechutná a bez velkýho trápení vydržel asi rok. No popravdě, pak jsem to zase trochu dohnal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.