Ycek Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 Zdravím, už se delší dobu peru s chybou 1441 čidlo G210 nevěrohodný signál apod. Rozsvítí se žhavení a nápis motor do dílny. Stane se tak vždy když klesne nafta k 1/4. Čidlo jsem z nádrže vyndal a změřil. Hodnoty jsou OK, cca 100 ohmů prázdná nádrž a 410 plná. Máte s tím někdo zkušenost? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 (editace) čidlo G210 je ale čidlo nedostatku paliva, nikoli palivoměr, čili to s palivoměrem nemá nic společného A je skutečně napojeno na kontrolku žhavení. Tahle věc umí i totálně zablokovat motor, je to vlastně ochrana čerpadla, aby nejelo naprázdno bez nafty. Před jakýmkoli další řešením doporučuju natankovat plnou nádrž a sledovat to. Co ale můžeš udělat je vyčistit komplet sací koš a vše v něm, určitě tomu pomůžeš, ne-li odstraníš závadu Editováno: 8. Červenec 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ycek Vloženo 9. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Díky za tip, rozeberu a vyčistím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ycek Vloženo 19. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2014 Tak bohužel, vyčištěno, čidlo odzkoušeno, ale jakmile klesne ručička k 1/4 nádrže, rozsvítí se motor do dílny a VAG napíše chybu 1441. Stačí dotankovat a vše je OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ycek Vloženo 28. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Tak jsem stále v koncích, vše vyčištěno, dokonce jsem vyměnil celý sací koš včetně čidla i čerpadla a NIC. Chyba 1441 svítí dál a nejde ani smazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Není třeba hnutý plovák? Ukazuje dobře palivová ručička? Teď mě napadlo: To čidlo bude vadné. ŘJ nedostane signál od čidla a vyhodnotí to jako chybu. Kdyby vadné nebylo, ale dávalo by signál v nesmyslné poloze, vyslalo by signál, že v nádrži dochází nafta a ŘJ by to vyhodnotila a motor zastavila. Takhle jen vyhodnotí chybu... Možná fakt celé vyměnit, nebo jezdit s plnou a zvyknout si na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ycek Vloženo 30. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Vyřešeno, sice tomu stále nerozumím. Čidlo bylo vadné, ale pouze v nádrži. Pokud se měřilo venku, bezproblému fungovalo a reagovalo jak má. Takže až v pořadí třetí čidlo funguje v nádrži. Díky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zannee Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 Zdravím Chlapi, mám ten stejný problém 2,5tdi 132kw bliká kontrolka žhaveni a diagnostika píše snímač nedostatku paliva, může mi prosím někdo z vás říct kde přesně v nádrží ten snímač je nic takového jsem tam nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boost88 Vloženo 25. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2020 Zdravím, řeším stejný problém, ale auto mi vypnulo motor, diagnostika píše závadu jako tady + G210 snímač. Poradíte mi jestli se dá koupit samostatně a případně mě navést? Anebo je součástí pouze čerpadla co je v nádrži jako celek? Nevím zda je na konektoru nebo třeba součástí nějakého tištěného spoje. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.