Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Sorry, pokud tu to tema nekde je, ale nasel jsem pouze v sekci Fabii asi 5 let stare.  Kdyztak Pawouka prosim o presun. :)

Mate nekdo realne zkusenosti s opravou Alu kol? Na webu je spoustu firem, co to nabizeji, s tim ze jsou schopni udelat pomalu ze dvou rozlomenych kol jedno a nikdo to nepozna. Odrel jsem to v patek o obrubnik kvuli idiotskym policajtum, co mi vjeli v uzke ulici do cesty. Neni nic ohle, proste jen podreno na hrane u pneumatiky a na jednom paprsku. Je to po oprave nejak poznat? Umi ti borci fakt chytit uplne tu puvodni barvu? Nema to zadny vliv na vyvazeni kola? Davat 4000 za novy disk se mi nechce, ale kdyby to melo byt poznat nebo melo vliv na chovani kola, tak je radeji dam.

Btw. doted jsem myslel, ze kdyz ma clovek pneu s ochranou rafku, tak se disk podrit neda. Evidentne jsem se mylil. :(

Upraveno od mike_k

• Autor

Kdyby to nekoho zajimalo, tak za 4kila opraveno tak, ze jsem nebyl schopen najit, kde poskozeni bylo. Dal bych fotku, ale na ni by bylo normalni kolo. :) Celkem me hosi prekvapili. Sami pred opravou rikali, ze to poznat nejspise pujde.

• 4 roky později...

Zdravim vsechny, potreboval bych poradit, jestli by se dalo nejak opravit tohle kolo, pac na netu uz sem stejny nikde nenasel...diky

IMG_20190504_152847.jpg

IMG_20190504_152842.jpg

IMG_20190504_152839.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.