krtecek35 Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Čao, prosím Vás o radu. Vůbec mi nejde do hlavy jak mám demontovat vstřikovací ventily z motoru Děkuji všem za rady.!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 rozkuchať sanie a sú von a potrebuješ potom prípravok na montáž nových tesniacich krúžkov na ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtecek35 Vloženo 13. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Právě, že mě odešel motor do věčných lovišt, a koupil jsem nový a tam vstřikovače byli. Tuďíž mě zůstali vstřikovače (bez lišty v motoře)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 je na to taký vyťahovák šrobovací , bez toho ťažko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.