Fender Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 (editace) Zdravím Vás,dnes som bol pozrieť octaviu combi, ktorú by som chcel kúpiť. Pri pohľade na kufor za krytom sme narazili na túto zvarenú časť, ktorá je na obrázku. Na druhej strane to vyzeralo podobne.Predávajúci hovoril že to má každá octavia takto, ale neviem. Čo si o tom myslíte? Auto je r.v. 2001. Pozerali sme to isté miesto na kamarátovej 2006 a mal tam lepidlo miesto zvaru... Editováno: 17. Červenec 2014, autor: Fender Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Je to v poriadku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fender Vloženo 17. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Ďakujem za odpoveď, potreboval som rýchlo konať aby mi ju za tak dobrú cenu nikto nevyfúkol a pomaly som ju už chcel kvôli tým spojom nechať radšej tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Sice nemám octávku, ale v pořádku mi to nepříjde. Takový svár by měl být zadělaný tmelem, ne? A proč je tam jinačí barva? A za další si odpověděl sám, Pozerali sme to isté miesto na kamarátovej 2006 a mal tam lepidlo miesto zvaru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fender Vloženo 18. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 Zrejme počas rokov zmenili výrobný proces. Na iných fórach mi už odpísali aj ďalší ľudia aj s fotkami, ktorý to majú tak isto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.