Confusum Vloženo 18. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 Zdravím, teprve dnes jsem zjistil , že nesvítí při zapnutí knoflíkem kontrolka potkávacích světel na palubovce. Při přepnutí páčkou na dálkové svítí modrá kontrolka. Je to chyba nebo to skutečně tak má být. Podle mě má kontrolka svítit. Mám aspoň nějakou jistotu, že snad světla svítí :-) . Ještě mám Yetka od března 2014 Děkuji. C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 máš to v poriadku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 Protože kontrolka v přístrojovém štítu byla zrušena. Asi je drahá... A taky by to chtělo číst manuál, konkrétně oddíl "Kontrolní světla". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Confusum Vloženo 19. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2014 Zdravím a děkuji. Manuál samozřejmě čtu. Pokud si vezmeš baterku a posvítíš na palubovku uvidíš logo kontrolky. Nechápu proč není funkční. C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2014 Nechá se aktivovat pro zájemce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.