Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Taky se nam to tak libi vic ;-)

auto vezu v pondeli do lakovny a konecne budeme mit kompletní naraznik a ne praskly :-) k tomu mensi upgrade... Difuzor z rooma se mi nelibi tak stejne jak u fabky pujde z F2 Rs... No a dal tu u nas jeden typek rozprodaval sedacky po kusech tak se mi podarilo koupit zadni prostedni se stoleckem za 200 kc ;-) 

DSC_0044.JPG

DSC_0045.JPG

DSC_0046.JPG

DSC_0047.JPG

DSC_0048.JPG

DSC_0049.JPG

Vloženo

Vyzkouseno na aute... Zitra lakovna pujde cely levy bok, prave zadni dveře, zadni nárazník, přední nárazník a oprava promackleho prahu... Koncovku budu asi davat falešnou

DSC_0056.JPG

DSC_0057.JPG

Vloženo

Tuhle jsem objednával ale bohužel neni i kdyz pisou ze skladem... Nakonec jsem objednal od milotecu uz ji mam v praci ve ctvrtek jde na auto...

Ono se bude.muset pohrat s kazdou kvuli tomu difuzoru :-/ 

Vloženo

To se uvidi casem... u fabky to bylo v poho ;-) 

Jinak koncovka na miste, vymenen olej a dopasovan nárazník ;-) jeste to chce natrit tazny a uz se mi ten zadek bude libit :-) 

DSC_0132.JPG

DSC_0133.JPG

DSC_0135.JPG

DSC_0137.JPG

• o 2 týdny později...
Vloženo

Roomik dostane na zimu nove gumy dlouho jsem hledal az jsem nakonec ze vseho byl tak otrávený vzdy mi radili nějakou gumu pak zas vyvratili tak jsem objednal Matador... Mame je na sluzebakach a je to takovy zlaty stret asi rekl bych...

Jinak příští tyden návštěva calounika tak snad bude neco noveho k nahlédnutí :-) 

DSC_0170.JPG

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...