ASPIRE Vloženo 11. Říjen 2016 Vloženo 11. Říjen 2016 Taky me to letos ceka ale taky znacku porad nevim jakou vybrat. Citovat
MilanHos Vloženo 11. Říjen 2016 Vloženo 11. Říjen 2016 Bráchovi jsem říkal že koupím TS860 a on furt zase kupuje alpiny A4 tak jsem dostal školení jakou perfektní mají trvanlivost a že se mam vykašlat na hodnoty jako je spotreba hlucnost a bla bla Já prostě taky nevim, ale lakají furt ty continentaly. Naštvali mě že je nestihli zahrnout do testů(záměrně? Conty už nechtějí platit za dobré výsledky?ironie), ikdyž ty testy všichni spochybňují tak to zhruba nějakou vypovídající hodnotu má. Tak nevim jestli věřit výrobci že oproti původním je v pár věcech lepší.. Letos zvýtězily Goodyear UltraGrip 9 a ty jsou myslím nepatrně i levnější ale nelíbí se mi ten vzorek Citovat
Memphik Vloženo 12. Říjen 2016 Autor Vloženo 12. Říjen 2016 Ja dlouho koukal po Firestone Firehawk 3 kamarad si je nemuze vynachvalit... Nj ale jak si člověk ma vybrat a nezkrachovat přitom :-) Citovat
MilanHos Vloženo 12. Říjen 2016 Vloženo 12. Říjen 2016 No jako pokud chceš ušetřit tak bych šel na zlatej střed Barum. Já jsem je nikdy nechtěl, ale dostal jsem je k autu zdarma a v te dobe když jsem to auto kupoval jsem si nemohl dovolit koupit jiné, lepší. Nakonec je budu letos nazouvat počtvrté, takže pokud jsem si za ty 4 roky nekoupil jiné, tak to znamená zě nejsou vubec špatné. Bydlím 450mnm a u přírodního parku, takže neexistuje sůl a navíc se to k nám ani nijak zvlášť neupravuje, prostě až když je všude kolem odhrnuto tak přijedou k nám a to u nás nasněží 2x víc jak v okolí plus to déle vydrží. Taková vysočina v Jižní Moravě Citovat
Memphik Vloženo 11. Listopad 2016 Autor Vloženo 11. Listopad 2016 Tak po mesici se mi dnes vrátila hotova loketka spolecne s látkou navic tak se bude calounit i doma :-) 1 Citovat
Memphik Vloženo 21. Listopad 2016 Autor Vloženo 21. Listopad 2016 Zdravim potreboval bych rozseknuti nejak se nemuzu rozhodnout zda poridit Roomikovi ten pred podspoiler nekdy se mi to libi hodne nekdy min nekdy zas vubec ma to nekdo okoukane vic na zivo ? Facelift naraznik se nakonec konat nebude :-/ Citovat
sekyji Vloženo 21. Listopad 2016 Vloženo 21. Listopad 2016 Na tej bilej pecka , ale viděl jsem naživo na postacky modrý a nic moc ale pak jsem zas viděl na červený a tam se mi to celkem zamlouvalo :-) ale když jsem viděl tu cenu raci bych přemýšlel o tom faceliftu Citovat
Memphik Vloženo 21. Listopad 2016 Autor Vloženo 21. Listopad 2016 Novej samozrejme kupovat nebudu ale jak rikas zalezi na jake barve no :-/ Citovat
Pawouk Vloženo 21. Listopad 2016 Vloženo 21. Listopad 2016 Tento spojler měl svého času na R (ovšem v červené barvě) brácha - viz téma. Když tak mu zkus napsat, třeba bude mít i víc fotek. Vypadalo to docela dobře. Citovat
sekyji Vloženo 24. Listopad 2016 Vloženo 24. Listopad 2016 Jeste par foto kamaradovo rooma s lizem Citovat
Memphik Vloženo 24. Listopad 2016 Autor Vloženo 24. Listopad 2016 No vypada to good uz je ke me na ceste zitra snad zavola dorucovatel :-) ale stejně pry bude pod stromek :-) Citovat
Memphik Vloženo 23. Duben 2017 Autor Vloženo 23. Duben 2017 Tak po dlouhé dobe jsem něco udělal... Valela se mi doma sedacka se stoleckem tak decentni úpravy nez se namontuje na auto... Lizatko mam doma ale musí do laku a pak na auto... Jinak asi nového nic spis nas zamestnava prcek... 1 Citovat
Memphik Vloženo 14. Květen 2017 Autor Vloženo 14. Květen 2017 Tak dnes docalouneno :-) uz jen do sedacky a do auta.. Citovat
Memphik Vloženo 1. Srpen 2017 Autor Vloženo 1. Srpen 2017 Mala blbustka cim vice chromu tim vice kW ;-) byla to tak trochu.. Jedno kolecko se mi dokonce podarilo ztratit a preject autem ale nastesti prezilo ;-) 2 Citovat
sekyji Vloženo 24. Srpen 2017 Vloženo 24. Srpen 2017 Ahoj , prosimtě z čeho jsou ty ovladače s chromem ???? Taky jsem nad tím laboroval moc by se mi to líbilo ale nevím z čeho použít ty otočný ovladače Citovat
Memphik Vloženo 25. Srpen 2017 Autor Vloženo 25. Srpen 2017 (editace) ahoj prosimte to jsou ovladace z OII nebo YETI po rozebrani jsou na dva dily a pak se to musi dat dohromady no :-) Editováno: 25. Srpen 2017, autor: Memphik Citovat
Memphik Vloženo 9. Září 2017 Autor Vloženo 9. Září 2017 Tak zas nějaké novinky.... Auto se teď dává tak nějak do kupy.... objednána nová spojka, komplet uložení motoru a náprav a jiné chujoviny ještě... než to přijde udělal jsem si malou radost a trochu upravil zadní světla... zatejkalo do nich tak jsem je přetěsnil a protože jsem nepřišel na to jak tu špinu ze světla dostat tak jsem to zatmavil :-D a trochu se poladí ještě předek.... kolem mlhovek vyrábím doma něco :-) to asi až jindy 2 Citovat
Memphik Vloženo 1. Říjen 2017 Autor Vloženo 1. Říjen 2017 Tak opet zdravim :-) a opet hlasim zatim nic moc noveho milion veci rozdelanych a nic dodelane :-) snad to ted bude lepsi a vysledek bude vypadat lepe :-) Jinak dneska sem si hral se sedackama z O2.. Spolujezdce uz tam mam tak ted tu horsi :-) kdyz jsem nemohl prcek me vystridal :-) Jo na foto je konecne po roce namontovana loketka :-D Citovat
Losky83 Vloženo 5. Říjen 2017 Vloženo 5. Říjen 2017 Prosím Tě, jaké máš zatmavením na autě? Chci dát taky fólie, tak koukám po inspiraci. Je přes ně večer vidět z auta ven? Díky Citovat
Memphik Vloženo 5. Říjen 2017 Autor Vloženo 5. Říjen 2017 No já mam jen na zadku. Nechal jsem si to delat od firmy a bylo to to nejtmavsi co tam meli :-) leda prohrabat nekde papiry bych musel.... videt ven je pekne :-) Citovat
Losky83 Vloženo 5. Říjen 2017 Vloženo 5. Říjen 2017 Takže propustnost 5%. Jak se s tím třeba večer couvá? Na Květušku jsem asi dával taky nejtmavší, ale je to už dávno[emoji6] Citovat
Memphik Vloženo 6. Říjen 2017 Autor Vloženo 6. Říjen 2017 Hele ja nezaznamenal nejaky problem bo ze by mi to vadilo nejak extra. Pres den vubec. Radsi se ti podivam do papiru. U Kvety si pamatuju ze mi to vadilo ve predu ty folie. Mimochodem sem ji ted videl v servisu byla naborena z boku a pekne hnije teda. Holky asi uz neresi :-/ Citovat
Losky83 Vloženo 6. Říjen 2017 Vloženo 6. Říjen 2017 Utrpěla si už dost, tuším, že to byla 2003, ne? Na předku byly taky, ale světlejší. Když jsem měl F2, tam někdo dal černé i na předky a večer to bylo pěkně na nic. Zvláště po městě když člověk odbočoval, tak musel dávat víc pozor, aby tam někdo nešel. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.