Memphik Vloženo 6. Říjen 2017 Autor Vloženo 6. Říjen 2017 Jj 2003 :-) me vadilo na predku jak se v tom odrazeli budiky... To bylo videt prd... Jak pises no :-) Citovat
Losky83 Vloženo 6. Říjen 2017 Vloženo 6. Říjen 2017 To máš pravdu, na to jsem úplně zapomněl:) Já budu dávat teď Llumar. Buď ty nejtmavší a nebo o odstín světlejší.Nejdřív ale musím pořešit zadní okna, která nahoru jdou ztuha a okna se v nich ke konci jakoby naváhnou k B sloupku a zpomalí a zadní část jede dál. Možná to chce jen promazat, kdo ví. Citovat
Memphik Vloženo 6. Říjen 2017 Autor Vloženo 6. Říjen 2017 Tak bacha aby jsi nepromazal okna jako ja ze mi to vyteklo na okno a mel jsem to cele mastne takze pokazde kdyz mi zajelo okno se hezky umastilo :-D Citovat
Losky83 Vloženo 6. Říjen 2017 Vloženo 6. Říjen 2017 To jsem taky kdysi udělal[emoji23] Možná budou obě stahovačky nějak poškozené. Kdo ví. Citovat
Memphik Vloženo 8. Říjen 2017 Autor Vloženo 8. Říjen 2017 Anebo resime uz kazdou blbost :-) roomik tento tyden dostal novou spojku, komplet silentbloky motoru, tycky stabilizatoru a vymena oleju a filtru... No sakra draze to vse ted komplet vyslo... Priobjednal jsem si k tomu komplet tesneni dveri nebot mam na 3 uz spuchrele a protrhle.. Tak jsem zvedav na zmenu... Dneska montaz sedacek... Spolujezdce uz ne tam napevno ale ridicova ne pac uz asi nekdo nekdy sundaval sesacku pac je tam strzenej sroub :-( tak musim poresit jak ho dostat ven... Jinak sedacky z O2 se musi trochu vic upravovat nez kdyz se davali do fabky napr. Jsem musel uriznout kuz liziny pac moc precnivala Citovat
Memphik Vloženo 28. Říjen 2017 Autor Vloženo 28. Říjen 2017 Tak nakonec zase zmena ja se proste neumim rozhodnout :-) pp tom co jsem si predelal sedacky z O2 mi prisla nabidka na sesacky z O3 :-) jelikoz se mi mnohem vic libi a prijdou mi pohodlnejsi strelil jsem z O2 a pojede se na novo :-)/tyhle nove by meli byt snad za tyden tedkon jsou u calounika a jsem zvedav na vysledek :-) 1 Citovat
Memphik Vloženo 2. Listopad 2017 Autor Vloženo 2. Listopad 2017 Calounik asi vi jak jsem natesenej tak mi dnes poslal mms :-) ach jak se tesim az pro ne pojedu... Dle foto to podle me vybada moc dobre :-) 2 Citovat
Memphik Vloženo 2. Listopad 2017 Autor Vloženo 2. Listopad 2017 Prej za celej potah na sedacku 2600 s dph me menili jen ten stred to je za par stovek pac mam i latku. Cenu budu vedet pristi tyden Citovat
Memphik Vloženo 7. Listopad 2017 Autor Vloženo 7. Listopad 2017 Tak dneska jsem dorazil od calounika a jsem teda moc spokojeny bal jsem se jak to bude vypadat. Neodolal jsem a hned jsem tam spolujezdce soupnul na dva srouby :-) posezeni luxusni prijdu si ze se v nich sedi lehce nasikmo bo jak to popsat :-) a posledni vyhoda ze se nemusi ohybat plasty krasne se vejdou No a jeste jsem dal dnes dohromady sadu na vymenu oken atd.. Bude se chromovat :-) 9 Citovat
Memphik Vloženo 12. Listopad 2017 Autor Vloženo 12. Listopad 2017 Tak v aute jsou už obě dvě. Byl to teda porod i když všechno šlo v pohodě ale poslední šroub u řidičovi sedačky trval dýl než komplet výměna prostě se ne a ne chytit. Pak z čista jasna šup a byl tam. Malá Áďa už pak řvala že ji to nebaví tak jsem nestihl ani udělat víc foto ani si je pořádně poštelovat :-/ tak příště... Jinak auto teď bez rádia to mé šlo do světa a zanedlouho bude obměna tak snad k lepšímu bez radia v autě to je děs člověk poslouchá pak věci který normálně neslyší :-D 3 Citovat
Memphik Vloženo 8. Březen 2018 Autor Vloženo 8. Březen 2018 Tak po delší době taky sem něco přidám :-) na autě pár změn tak prvně :-) 1) vymněno komplet těsnění dveří i kufru jelikož ty staré byly pěkně potrhané - musím teda říct ty vyměnit je celkem porod :-) ale nakonec se dalo 2) navštívil jsem místního mistra světýlek s-talkera :-) a proběhlo komplet změna podsvícení na bílo + montáž radia. Vše je parádní a já velmi děkuji Markovi :-) 3) Podařilo se sehnat ovladač světel z O1 se ztlumováním a předělal jsem podle místního návodu a světe div se fakt to funguje :-) video viz. odkaz https://photos.app.goo.gl/gajMi5Ssfl80jy0W2 4) montáž zpětné kamery fotky zatím nemám nic moc ale pořídím lepší... jen zatím řeším problém :-) dám zpátečku kamera krásně sepne... dám jedničku a kamera se vypne a pak už znova nenaběhne až když vytáhnu klíček a zas nastartuju..... To se musí dořešit :-D opět video viz. odkaz, kdyby jste měl někdo radu co s tím budu ráááád :-) https://photos.app.goo.gl/it7UXTXbjNjPxlkl1 5) Prodal jsem letní alu a pořídil nové.... jen k nim sehnat nějaké pneu.... nějaké rady ? 6) Proběhla menší rozebírka tapeců a pokus o čalounění.... zatím vše v přípravné fázi :-D snad o víkendu bude trochu času 7) při montáži kamery jsem zjistil že mám celkem slušné prasklé obě zadní světla a teče do nich celkem dost vody... pořídil jsem teda nové a teď pořád polemizuji jestli ty nové taky stříkat kraje na černo nebo to nechat čisté.... líbílo se to někomu vůbec ? .-D No to je prozatím vše :-) ještě se dělá na lízátku, které mám půl roku u lakýrníka a není schopen ho nalakovat :-/ a taky přední mřížky kolem mlhovek 2 Citovat
ASPIRE Vloženo 9. Březen 2018 Vloženo 9. Březen 2018 Teda to tesneni bylo snad z papiru Tak s parkovaci kamerou ti neporadim ale zajimalo by me kde ji mas umistenou ? Ty cerne okraje se mi libi ale asi bych je dal trochu svetlejsi takove jako kourove. Sameho me sere jak se za tim drzi bordel a jde to pak videt pres to pruhledne. Ale jinak si pekne hrajes Citovat
Memphik Vloženo 10. Březen 2018 Autor Vloženo 10. Březen 2018 To tesneni za to muze asi muj decentni pupek.... Furt se o to otiram kdyz lezu no :-/ Kamera je misto osvetleni spz dneska sem vyfotil na cistotu auta nekoukejte :-D rikal jsem si ze umyju az s novejma kolama :-) jeste sem cvakl jak ted jezdime :-) musim ale rict ze bez tech tapecu je to o dost prostornejsi :-D A nakonec sem zapomel ze k osvetleni se hodili i staronove rucicky ktere jsem si nechal z fabky :-) trvalo to jen dva roky nez sem je nasadil :-D Jinak diky snad uz se to dodela i kdyz verim ze tady na foru si vzdy neco najdem :-D 1 Citovat
Memphik Vloženo 26. Březen 2018 Autor Vloženo 26. Březen 2018 opět zdravím a přidám asi poslední příspěvek za Roomstra :-) nakonec vše dopadlo trochu jinak a domu se pořidil novej mazlik.... Roomster je tedy tedkon k prodeji a kdyby mel nekdo zajem o nejake veci jako kola, vyhrev sedacek, volant.. atd atd tak se mi to tu vali doma vse :-) 1 Citovat
Memphik Vloženo 13. Duben 2018 Autor Vloženo 13. Duben 2018 Tak Roomík už je pryč. Prodán starším lidem z nedalekého okolí tak doufám, že jim bude dělat radost dál. Že by pokračovali v úpravách to bohužel nevypadalo :-), takže téma je u konce :-) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.