Publikováno Srpen 3, 201411 r Zdravím Vás, po návratu ze servisu jsem si všiml, že mi čelní maskou propadla nějaká svorkovnice/čidlo visící na kabelu viz. foto. Mohl by mi prosím někdo říci oč se jedná a kam patří? Na plastových krytech jsem přečetl označení 1J0 973 702 (vygooglil jsem, že by se mělo jednat o svorkovnici pro ukazatel teploty chladicí kapaliny, snímač otáček klikové hřídele, kompresor klimatizace) a součástka k tomu přivedená má na sobě označení 6h0 971 921 C, to vůbec nevím, co je. Předem díky! Jedná se o Škodu Octavii II FL L&K 2.0 TDi r.v. 2009 (DSG, bez PDF)
Srpen 3, 201411 r To mas cidlo venkovni teploty. Vedle leve mlhovky(před ridicem) jak je ten cerny plast,v nem je mala direcka a pod nim je plechovy drzak ve kterem to cidlo ma byt zacvakle. Upraveno Srpen 3, 201411 r od maros
Srpen 3, 201411 r Autor Ten držák jsem našel, ale nevěděl jsem jestli to tam mám strkat nebo radši ne .. Díky moc!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.