Stinger13 Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Zdravím Vás, po návratu ze servisu jsem si všiml, že mi čelní maskou propadla nějaká svorkovnice/čidlo visící na kabelu viz. foto. Mohl by mi prosím někdo říci oč se jedná a kam patří? Na plastových krytech jsem přečetl označení 1J0 973 702 (vygooglil jsem, že by se mělo jednat o svorkovnici pro ukazatel teploty chladicí kapaliny, snímač otáček klikové hřídele, kompresor klimatizace) a součástka k tomu přivedená má na sobě označení 6h0 971 921 C, to vůbec nevím, co je. Předem díky! Jedná se o Škodu Octavii II FL L&K 2.0 TDi r.v. 2009 (DSG, bez PDF) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 (editace) To mas cidlo venkovni teploty. Vedle leve mlhovky(před ridicem) jak je ten cerny plast,v nem je mala direcka a pod nim je plechovy drzak ve kterem to cidlo ma byt zacvakle. Editováno: 3. Srpen 2014, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stinger13 Vloženo 3. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Ten držák jsem našel, ale nevěděl jsem jestli to tam mám strkat nebo radši ne .. Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.