lenius Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 (editace) Pri rôznych otáčkach mi motor cuka. Ako keby prerušoval svoj chod. Niekedy viac, niekedy menej. Viete mi niekto poradit, čo s tým. Škrtiacu klapku som prečistil. Nepomohlo! Cukanie nepomohlo ani po vymene rozdelovaca, kablov rozdelovaca. Motor stale prerusuje chod. Pri volnobehu je O.K., to znamena, ze drzi otacky v norme. Editováno: 19. Září 2006, autor: lenius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 mě to taky cuká,třeba když přeřazuji z 3 na 2 a mám tam 2000ot., tak mi to po přidíní plynu cukne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Děje se to samé i při volnoběhu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozinko1 Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Hello Mne to robilo tiez pri prerabke na LPG. Na benzin islo ok na plyn cukalo tak okolo 2000 otacok. Potom mi zistili, ze jeden kabel ku svieckam...su styri... je preruseny..vymenili mi ich a je to ok... len ked ich vybral, tak ten jeden oznaceny C bol uplne preruseny... zahada je, ze preco to nevadilo pri benzine.. ale ako som uz spominal teraz je to uz OK ..tak skus premerat tie kable :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Měl jsem podobný problém. A nakonec to byl zaoxidovaný kontakt na přímém zapalování, na který navazoval kabel, co vedl ke svíčce. Zkus začít u kabelů. Proměři a budeš vědět na čem jsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiga Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Ahoj! Ja mám ten isty problém,vymenila som sviecky,nepomohlo. Teraz pozriem aj káble podla vasich skúseností. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 (editace) Pri rôznych otáčkach mi motor cuka. Ako keby prerušoval svoj chod. Niekedy viac, niekedy menej. Viete mi niekto poradit, čo s tým. Škrtiacu klapku som prečistil. Nepomohlo! Chlapi zkuste Vag - ten napoví víc Nevím proč každý čistí klapku když to stejně houbeles pomůže! U bejvalý kokty sem nikdy nic nečistil a najel sem 220.000 bez větší starosti, taky mi motor 1x škubal jak řidičům v autoškole - výměna kabliků a svíček a mělo by bej po problému.. nebo zkoukni rozdělovač.. kolik máš najeto? Editováno: 18. Září 2006, autor: The Driver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 (editace) a dejte vědět co a jak! Editováno: 18. Září 2006, autor: The Driver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mekanik Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Me to same delal zapalovaci modul. Vysle maly signal, zpravidla to byva horsi a horsi az nakonec nenastartujes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 mam ten samý problem-cuká při jízdě a při nižších otáčkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.