Přejít na obsah

octavia 1,6 55 kW

lenius

Doporučené příspěvky

Pri rôznych otáčkach mi motor cuka. Ako keby prerušoval svoj chod. Niekedy viac, niekedy menej. Viete mi niekto poradit, čo s tým. Škrtiacu klapku som prečistil. Nepomohlo!

Cukanie nepomohlo ani po vymene rozdelovaca, kablov rozdelovaca. Motor stale prerusuje chod. Pri volnobehu je O.K., to znamena, ze drzi otacky v norme.

Editováno: , autor: lenius
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hello

Mne to robilo tiez pri prerabke na LPG. Na benzin islo ok na plyn cukalo tak okolo 2000 otacok. Potom mi zistili, ze jeden kabel ku svieckam...su styri... je preruseny..vymenili mi ich a je to ok... len ked ich vybral, tak ten jeden oznaceny C bol uplne preruseny... zahada je, ze preco to nevadilo pri benzine.. ale ako som uz spominal teraz je to uz OK ..tak skus premerat tie kable :-))

Odkaz ke komentáři

Pri rôznych otáčkach mi motor cuka. Ako keby prerušoval svoj chod. Niekedy viac, niekedy menej. Viete mi niekto poradit, čo s tým. Škrtiacu klapku som prečistil. Nepomohlo!

Chlapi zkuste Vag - ten napoví víc :palec2:

Nevím proč každý čistí klapku když to stejně houbeles pomůže! :p U bejvalý kokty sem nikdy nic nečistil a najel sem 220.000 bez větší starosti, taky mi motor 1x škubal jak řidičům v autoškole :smich:

- výměna kabliků a svíček a mělo by bej po problému.. nebo zkoukni rozdělovač..

kolik máš najeto?

Editováno: , autor: The Driver
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...