ave123456 Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Ahoj ,měnil jsem po bouračce škrtící klapku ,a po zapnutí zapalování se ani nehne pořád otevřená ,má to tak být (dával jsem úplně novou )? Nedělal jsem tedy základní nastavení ,musí se při výměně dělat ? Pořád to skáče do nouzáku mohlo by to tím být ? Je pravda,že nemám do pondělí možnost diagnostiky ,ale třeba se tu dozvím jestli mám hledat chybu jinde ,jen podotýkám ,že svítí kontrolka motoru a bliká žhavení hned po zapnutí klíčků....děkuju moc za rady ..Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Podle mě se musí udělat základní nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave123456 Vloženo 6. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 a myslíš,že by s tím mohli souviset i ty ostatní problémy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 To bohužel nevím,to byl jenom můj názor.Každopádně to chce někoho kdo tomu rozumí a napíchne ti to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béďa01 Vloženo 21. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2020 (editace) Dobrý den, poprosil bych o radu. Yeti 4x4 103 kW. Rozblikala se žhavení a objevila se hláška o závadě motoru/do servisu. Občas padne do nouzáku. Na diagnostice závada: P012200 - Potenciometr škrtící klapky- G69- signál příliš malý. P261A00- Čerpadlo 2 chladící kapaliny- obvod rozpojen. Poradíte co s tím může být? Auto když se vypne motor udělá takovej rachot jakoby chtěl motor vypadnout z auta. Bude stačit vyměnit oba díly nebo to může být i něco jiného. Děkuji moc za spolupráci. Editováno: 21. Srpen 2020, autor: Béďa01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.