Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mam 1.4 rv.2008 , 110 000 km

Minuly tyden mi z niceho nic jen problika baterka na palubce, cervena a cca po 2 s zhasla.... opakuje se to obcas obden...

K tomu se pridalo, mam u pojistek zaple denni sviceni. Jen tak sama od sebe zhasnou svetla za jizdy a treba po cca 10 vterinach se zase rosviti.

To mi dela skoro kazdy den. Predni elektricka okynka obcas otviraji / zaviraji tak jak maji ale nekdy sjedou jen do pulky, pak se zase zavrou a az po nekolikate sjedou cela...

Zacinaji se dit fakt divne veci. Hlavne ta svetla me zlobi... nemate nejaky tip na opravu?

Vloženo

Je tam jedno relé, říká se mu "relé denního svícení" - nechej ho prověřit, i s tím přepínačem u pojistek. Já mám tenhle systém taky a přiznám se že to bylo úplně to první, co jsem vypnul - mám svůj vlastní nacvičenej "kokpit-dril", kdy prostě mám zautomatizovaný činnosti od sednutí do auta až po rozjetí a manuální rozsvícení světel je jedním z kroků. Má to výhodu, že tak můžu jezdit s jakýmkoliv autem bez ohledu na to, jestli má nebo nemá nějakou automatiku denního svícení...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...