adi1234 Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Ahojte ,mám takýto problém, keď odomknem auto tak sa mi samovoľne otvorí aj kufor tak ho idem zavrieť, sadnem si otočím kľúčom a zasa sa otvori tak naštartujem vystúpim zavriem ho a už sa neotvori, nejde mi otvoriť kufor zvonku a ani z vnútra s tým tlačítkom ale s diaľkovým ho otvorím ,spozoroval som pod vodičovou sedánkou vlhkú podlahu a tak isto aj u spolujazdca všetko toto sa začalo keď bol taký silný lejak v Bratislave ,vôbec netuším kde sa tam nabrala tá voda,?? prosím určite budem rád za každú pomoc som z toho zúfalý . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Sedacky demontuj a taktez prah u ridica a podivej se co mas pod kobercem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Upchate odtokove kanaliky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adi1234 Vloženo 8. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 a kde sa nachádzajú tie odtokové kanáliky ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 Pod torpedem steracu na krajich a pak velka dira pid baterkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2014 a nebo to udělej jinak.Vlez po auto a na levé i pravé straně jsou v podlaze záslepky.Odloupni ji a hned uvidíš jestli ti vyteče voda nebo ne.Nacházejí se cca 20cm od prahů předních dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 9. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2014 Supr tip Vito! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 9. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2014 Ty jo, to zkusím i já prevenčně, dají se ty záslepky dát v pohodě zpátky? Nebo jsou potřeba potom nové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 9. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2014 Ideální je, tam je vůbec nevracet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 9. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2014 Tak sem tam vlezl, ty záslepky sů takový gumový a dají se tam dat krásně nazpět, jinak ani kapka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 toto nebyl můj nápad takto mi to kontroloval Hanys,ale je to ideální než hledat a šťourat nějaké kanálky ze shora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adrian89 Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Zdravicko,mam ten isty problem,samo sa mi otvara kufor na aute...neviem si rady,co sa tyka komfortky a kablov,tak som ich robil na novo zhruba 2 mesiace dozadu,vsetko funguje ako ma...a dneska sadnem do auta a kufor si robi co chce...dakto dajaku radu?Ci zas hladat chybu pod kobercom?Dakujem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.