Toshibman1 Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevíte, jak jsem na tom Chtěl bych dodělat DO, mám jen klasický obyčejný klíč. Z diagnostiky jsem vyčetl toto... Mám to chápat tak, že řj tam je a stačí jen dokoupit klíč s vysílačem ?? Popř. co mám dokoupit, aby to mohlo fungovat ? chci jen origo. ne žádné neorigo řj a podobné blbosti... jak poznám, jestli tam mám antény na příjem DO ?? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mik163 Vloženo 31. Května Sdílet Vloženo 31. Května (editace) Jak jsi dopadl ??? ŘešIm stejný problém na yeti r.v.2009 Podporuje tahle jednotka DO. Stačí jen zaučit ovladač. ???? Editováno: 31. Května, autor: Mik163 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mik163 Vloženo 3. Června Sdílet Vloženo 3. Června Odpovím si sám😀 stačilo pouze zaučit DO správného typu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.