Davdav Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 Zdravím pánové, hledání na fóru nepřineslo ovoce, tedy zakládám nové téma, doufám, že nebude duplicitní. Můžete mi někdo, prosím, poradit, konkrétní typ dětské autosedačky, kterou lze použít v krátké felicii? Do fabie mám Britax Evo 1-2-3, ale v tatíkově felicii jsou na ní krátké pásy, chybí asi 15 cm. Výměnu pásů za delší škodovka neprovádí. To jsem prověřil v Auto Jarov i v MB. Sedačku nechci kupovat novou, jde jen o nouzové semtam vození, takže rada, abych si to vyzkoušel před obchodem mi nepomůže... Chci pořídít něco na aukru nebo podobně. Tak ať vím, po čem jít. Synek má 19 měsíců a 12 kilo. Předem díky za rady. David Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Tak to vyzkoušej před obchodem - a pak hledej vhodnej typ na Aukru! Jinak je dost možný, že se pokoušíš vést pásy blbým způsobem, zadní pásy ve feli by měly umožnit upoutání hooodně nadměrnýho člověka, natož dětský sedačky...!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 taky bych řekl, že je problém někde jinde. Z mých zkušeností jsou největším "požíračem" pásů sedačky pro kojence - a toto "vajíčko" šlo dát do felicie úplně luxusně, právě na rozdíl od fabie, kde byl pás o pár centimetrů kratší a už se musel při zapínání dost šponovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel1991 Vloženo 14. Únor 2022 Sdílet Vloženo 14. Únor 2022 Ahoj zdravím! Kdybyste ještě někdo chtěl poradit ohledně výběru autosedačky, pokud nevíte, která je pro vaše dítě vhodná, mrkněte sem: https://www.kamera-do-auta.cz/clanek/autosedacka-pro-dite-jak-ji-spravne-vybrat/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 14. Únor 2022 Sdílet Vloženo 14. Únor 2022 Autosedacku by som zo skusenosti vyberal len na predajni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sotek Vloženo 25. Únor 2023 Sdílet Vloženo 25. Únor 2023 Co prodloužení bezp. pásu? Délka asi 30cm a cena kolem 300kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.