minca Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 (editace) zdravim, kupil som si tuto vecicku na diagnostiku: - cez Android sa v pohode sparuje s mojim telefonom - software Torque Lite - kupene tu - problem: neviem aky komunikancy protokol pouziva Skoda Octavia 1.9 TDI r. 1999 edit: tak ze protokol by mal byt ISO 9141, tato krabicka podporuje ISO 9141-2, je v tom nejaky rozdiel ? Vie mi nekto poradit? je tam funkcia Autosearch, no prebehne asi vsetky moznosti. Vypise nieco ako ci mam zapnute zapalovanie. Ani za jazdy to nenabehlo... Diky Editováno: 12. Srpen 2014, autor: minca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whoosah Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Bohužel před-facelift to neumí. To vím z vlastní zkušenosti. Pokud chceš otestovat funkčnost adaptéru můžeš u mě (Plzeň) Zkus na Androidu aplikaci Carista nebo VAGEraseDTC jsou na Google play Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekres Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 Zdravím pánové....Já mám něco podobného ale mám problém v tom, že to nemůžu spárovat s telefonem. Musím zadat heslo když chci něco spárovat. Píše mi to ať zadám heslo ale bohužel. Na té věcičce to jaksi nejde Jak to tedy spárovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whoosah Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 (editace) Ahoj s párování je to takový divný. V systému mám napárované zařízení, ale stejně se mě to ptá pokaždé na kód znovu. (1234 u mě) Pro jistotu to nejdříve zkus spárovat přes systém: Nastavení -> Bluetooth -> spárovaná zařízení A při příštím spuštění programu se podívej do stavové lišty, jestli se telefon náhodou neptá na párovací kód. Zkus to a pak se ozvi. Editováno: 23. Srpen 2014, autor: whoosah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minca Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 tak na Daewoo matiz 01 to fici, paradne mne bohuzial nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witt Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 taky sem řešil tento problém, krabičku má stejnou s telefonem sem to nebyl schopen ani za boha rozchodit (sice ho jak bloetooth zařízení našel), zkoušel sem ruzne SW, ruzne komunikační protokoly, ruzná nastavení protokolu bluetooth a furt nic...pak sem to zkusil na tabletu a napoprvé vše hned fungovalo...takže bych to viděl u mě na špatný protokol bluetooth (telefon Xperia Active). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whoosah Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Je to tedy zvláštní, pokud je stejný soft na tabletu a mobilu, tak jsou tam i stejné protokoly. Jestli používáš torgue doporučuji nechat všechno v defaultu. ( Protože se budou zkoušet všechny protokoly) A chvilku počkat cca minutu. A uvidíš jestli se chytí i ten mobil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.